Hemma igen då

Så var jag hemma igen då. Efter ett helt okej möte. Fortfarande inte bestämt VAD jag ska göra, men nu är det i alla fall bestämt ATT jag ska skrivas in dör. Eller förresten, jag blev inskriven idag. På torsdag ses hon och jag igen, denna gång utan mamma. Just då behövs hon inte. Men då ska det i alla fall bestämmas vad jag ska göra, men jobba med djur, och äldre fanns båda som alternativ, vilket passar mig perfekt. Så det känns bättre idag, hon var mycket vettigare, den jag träffade idag. Så kanske löser det sig ändå.

Jag kämpar med att ens skriva på datorn då jag skar mig på pekfingret igår. Faktiskt inte meningen. 

Idag ska middagen ner och den ska behållas. Måste. Förhoppningsvis kommer det i något mer. Ett balleringakex kanske? Kaffe ska hur som kokas snart.  

Kommentarer
Postat av: camilla

vad skönt att de kändes bra?

kaffe och ballerina låter väl inte helt fel?:)haha ja de får du bannemig göra :D jag har läst nästan alla hennes böcker tror jag utanför serien också:D sådär lättsamma att läsa liksom :DJo allt är så sjukt mkt bättre nu, jag fattar inte hur jag ens klarade av allt, jag menar jag fixade skola o allting ändå:O men de låter ju inte bra att maten blir mindre o även vikten:/ hur mkt har du tappat? rör du dig fortfarande mkt?ÅÅ du det finns så många ställen jag vill resa till också :D USa-californien och florida, thailand, australien och nya zeeland ååå massa :D typ hela världen :DHaha jaa pappa hjälper mig massor :D

Denna vecka blir de skola tor-fre men annars e de nog mest flyttgrejs :D kraamar

2012-01-31 @ 13:24:53
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Patricia♔

Verkade det bra, du låter ganska så positiv till detta.Tack för alla dina stöttande ord och kommentarer. De betyder mycket.Usch, just nu vill jag bara skita i livet.kram

2012-01-31 @ 15:32:40
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

skönt att det gick bättre idag! :)sv: jag vet inte, är så kluven. minns att jag nämnde det till min sjukgymnast en annan gång, att jag ibland inte har lust att åka dit men gör det ändå. vill ju inte att det ska bli av fel orsak, men hon trodde inte att det var så. just nu känns det mest som jag åker dit för de andras skull.men det låter ju jättebra med hundarna också! :) något av det borde du ju få :)för att ändra bakgrunden, börja med att hitta en vit bild på goggle och öppna bara bilden i en ny sida. kopiera webadressen.

om du går in på design > redigera stilmall > och sen scrollar du ner bara lite grann tills du ser att det står background, där nånstans ska du klistra in bildens webadress. det är svårt att förklara så här..åh, det är verkligen inte bra att du skadar dig ännu mer! du MÅSTE verkligen hitta nåt som kan distrahera dig!nej, jag vet inte alls.. medicin kanske?kram!

2012-01-31 @ 18:57:42
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Härligt att det kändes bra idag!Svar: Precis. Bra att du känner dig till nytta, för du gör verkligen nytta ska du veta!Jag vet inte alls med skolan. Det känns jättejobbigt bara. Ja jag tror att det ligger mycket i det, att dom blir rädda, men jag vet inte. Jag har svårt att se det så, det känns som att jag bara är en belastning för allt och alla liksom. Men jag vet inte. Jag hoppas det löser sig iallafall. Skolan känns tung överhuvudtaget så det där gör ju liksom inte saken bättre..Ja ellerhur, du snackar absolut inte goja, jag känner igen mig väldigt mycket!Pussel var ett bra tips, tack! Får köpa hem några svåra =) Rakbladen går sådär, men bättre än förut. Jag ska faktiskt börja på dbt i februari, jag hoppas att det kommer bli en bra hjälp. Har du gått på det? Kram!

2012-01-31 @ 21:15:46
URL: http://www.trasigavingar.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0