Äntligen det där samtalet/Nej, det där samtalet

Och så var karusellen igång. Om 20 timmar är min närmaste framtid bestämt. Och efter telefonsamtalet idag känns det inte alls bra. Den här praktikplatsen jag vill ha, och blev lovad av beståndshandläggaren verkar inte vara den plats jag fått. Idag sa nämligen ansvariga på centrum för de här aktiviteterna att jag skulle komma in imorgon för att bestämma vad jag ska göra. Vad jag ska göra? Det finns ju bara en sak jag vill, och framför allt finns det bara en sak jag är i stånd att göra? Så vad ska bestämmas att jag ska göra? De/ni som känner mig vet hur förbannat dålig jag är på tekniska saker, MEN också pyssliga saker. Så som väva, sy, snickra, svarva, bygga. Det och att göra praktik på ett äldreboende är alternativen. Det är det senare jag vill göra. Men om jag nu inte får göra det, då finns det ju bara "händiga" arbeten kvar? Det klarar varken kroppen, huvudet eller vardagen. För att det här ska funka krävs det att jag får motivation att göra saker, orka göra saker, om jag mår som jag gör nu, alltså ungefär tre minuters extrem kaos från en överdos är något jobbigt som jag inte klarar inte rätt för mig. Varken rätt, möjligt eller särskilt vettigt eller framtidstänkande. Jag låter kanske krävande. Det är jag nog, elak, självisk och krävande.

Ja ni fattar, här är det blandade känslor just nu. Frågan är hur allt annat ska funka idag. Så som mat, rakblad, orka sitta upp, vara social, göra något alls.
Lycka till Elin, visa att du kan något överhuvudtaget.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔

vet du, jag låg igår och funderade på vad jag skulle kunna söka för jobb för att få pengar eftersom jag inte får något alls just nu och aldrig har fått. Jag fick panik. De finns inget jag känner att jag skulle kunna klara av att göra. Jag blir helt stressig och illamående bara av att tänka på att jobba. Jag är helt värdelös.

2012-01-30 @ 15:12:36
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

håller tummarna för att du får vara på äldreboendet!sv: tack för din peppning ♥ja, jag var inte ensam hela dagen, bara några timmar.det är inte DU som är allt det där, det är din sjukdom!!! ♥ ni är inte ett, även om det kanske känns så ibland..skola och träning är vad som är planerat för veckan.

din vecka?kram!

2012-01-30 @ 15:55:47
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Louise

sv: fortsätt kämpa <3

2012-01-30 @ 19:45:31
URL: http://wizy.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Håller tummarna för att du får din praktik på äldreboendet, det är verkligen viktigt att vara på ett ställe man vill, annars blir motivationen lika med noll.Svar: Du är så fantastiskt klok och omtänksam, jag uppskattar verkligen ditt stöd till tusen. Det ska du veta. Dina kommentarer hjälper mig väldigt mycket, det känns som att du förstår i princip allting jag skriver, och det är otroligt skönt. Så tack! Du har mitt fulla stöd du också, glöm inte det.Det låter verkligen som att du haft en tung skolgång, sjukdomen gör det inte enkelt att orka med det vardagliga livet. Min mentor har berättat för mig om att man kan läsa några kurser även efter hösten, och det känns tryggt. Något som tar emot mycket i skolan nu är också att jag tappat kontakten och de jag umgicks med innan verkar inte palla med mig längre. Och det kan jag förstå, men jag önskar att folk kunde se mig som den människa jag är, och inte som det sjuka som finns inom mig. Jag hoppas verkligen att din framtid blir så ljus så möjligt och att du blir frisk och kan komma ut till vardagen igen, det är du värd!Usch, din helg låter inte som någon höjdare. Ja jag vet hur det är, man blir arg för minsta lilla, och det är otroligt jobbigt. Tror inte alls att du är nån elak och otacksam dotter, men sjukdomen är allt annat än snäll, och det är den som inkräktar på dig, blanda in ihop elin och anorexin, för det är två helt olika saker.Min vecka består utav lite små saker, men inget speciellt. Jag är ju sjukskriven så jag försöker fördriva mina dagar med så mycket så möjligt för att försöka hålla orken uppe. För jag vet att allt bara bli värre när jag bara sover. Samtidigt så har jag egentligen ingen ork alls till att göra saker, men jag försöker verkligen att inte gräva ner mig. Hur ser din vecka ut?

Många kramar!

2012-01-30 @ 21:12:39
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Diana

finns det inget annat äldreboende du kan vara på annars om du inte får den här platsen?tack, det gör du med!! <3mycket möten, men försök göra något du själv tycker om så kanske veckan blir lite bättre? :)vad är det du ska göra med bloggen då? testa blogghjalp.se kanske?ikväll har jag ätit, duschat och kollat på tv. du?kram!!

2012-01-30 @ 23:14:34
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0