Trevlig kväll

Idag är en segisdag. Baksmällan är inte sådär smärtsam, men irriterande och den tidiga morgonen gjorde inte saken bättre. Men jag tog mig till Stentorpet och fick det lite småjobbigt direkt. Hur som så fick jag i mig en frukt till kaffet och anser mig vara lyckad därigenom. Kvällen igår var underbar, behövde en sån kväll. Lite mycket alkohol kanske men så får det vara ibland.

i övrigt är det sådär. Är trött på regnet som fortsätter ösa ner, är trött på min kropp som inte mår särskilt bra alls. Hjärtat gör alltmer ont, ryggen förblir sned och axlarna tål inte ens beröring utan att tårarna bränner bakom ögonlocken, fingrarna är stela, svullna och smärtande. Tog mig i alla fall ett steg på vägen till sjukgymnasten - ringde familjeläkaren som gav mig numret till sjukgymnasternas klinik. Usch ja, ska ta mig till att ringa dit också. Kan bli lite jobbigt, men har ju faktiskt stöd av både läkaren och sjuksköterskan att sjukgymnastik behövs.
Så man kan säga att det på en del fronter går framåt. Inte rakbladsfronten dock. Förstår inte hur jag ska ta mig ur det. Går det? Ingen aning, är tämligen osäker på det.

Återkommer. Ha det toppen tills dess kära läsare.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

klart det går!!! ingenting är omöjligt. det "enda" som krävs är vilja och kämparglöd. du kan och jag tror på dig!

sv: ja, usch alltså för min usla kondis nu, haha! :S

men du, du har ju din psykologs/behandlares stöd. DE finns där för DIN skull, utnyttja den hjälpen! dela bördan och kampen med dem, ni får kämpa tillsammans.

mån & fre: måltidsgrupp, alltså äter lunch där.
fre: matpratsgrupp, pratar om mat, svält, hetsätning osv...
träffar psykolok 1gång/v och sjukgymnast varannan vecka.
hur ser det ut för dig?

kram!

2012-08-31 @ 22:29:30
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: jen

hur mår du tjejen? Du verkar ha det kämpigt. Hur långt har du kommit i din kamp?

Kram och peppe

2012-09-02 @ 20:56:33
URL: http://thejenna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0