Tacos, sällskap, resa och inköp

Har just fått i mig ett skal med tacos. Ananas och gurka och faktiskt lite creme fraiche. Lite ångest nu, men har mycket att glädjas åt. Dricker vin, fått träffa Cili och snart packat klart inför resan som tar sin början imorgon. Jag och mamma har köpt en skrivare och jag kan därmed sluta springa till grannarna varje gång. Jag och mamma fick igång den och det gick finfint att skriva ut bussbiljetten.

Så ja, man kan helt enkelt säga att jag är rätt tillfreds med livet för tillfället.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

skrivare är bra grejer!

sv: jodu, det är en hel drös att gå ignom, känns som det kommer ta typ ett år innan jag lagt upp allt, hahah.. hoppas ni har tålamod :P orkar inte sitta hela dagarna och bara rensa bilder heller direkt..

hoppas du får en superresa!! :) vem mer än du åker?

jo... eller i början blir det nog bara värre för de flesta tror jag. när allt är så nytt och föräldrarna inte förstått vad sjukdomen innebär. men med tiden blir det ju förhoppningsvis bättre :) jag känner att jag uppskattar min mamma mer än nånsin, och jag har liksom fått upp ögonen för allt hon gör här hemma. med tvätt, städning, matlagning. speciellt när jag märker hur mycket hon uppskattar när jag städar eller lagar mat :) har du en bra relation med din mamma?

kram!

2012-08-12 @ 14:16:37
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0