Skitdag

Idag är en jävla skitdag. Ingenting har funkat. Dyrt som satan hos tandläkaren som dessutom klagade på mig, och spolade fel så hela munnen blödde. Fantastiskt. Hem kommer jag där mamma återigen påtalar att jag nog aldrig kommer bli av med rakbladen. Är så fantastiskt skönt med stöttning liksom. Skulle hämta ut tabletter och intyg på mina narkotikaklassade mediciner som ska med nästa vecka. Det gick ju bra. Eller inte. Apoteket har miljonkronorssystem - som inte fungerar. Inkompetenta idioter. Så ja, nu är det osäkert om vården är så pass fungerande att de kan skriva ut all medicin jag behöver. Annars blir det ju strålande att bara ha medicin för halva veckan. Fantastiskt. Skitdag. Den kan dra åt helvete. Tog fem Atarax NÄR jag kom HEM. Inte ofta jag gör det. Men idag behövdes det verkligen.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

skickliga tandläkare :o

förstår att när allt går fel känns hela världen fel, men försök att inte förstora allt negativt så allt känns ännu jobbigare och ännu mer skit. vad har varit bra idag? det finns alltid något positivt med varje dag.

sv: hej :) ja, det var ett tag sen!

ja resan var verkligen toppen och en riktigt häftig upplevelse!! :) men att vara borta hemifrån var mest skönt faktiskt, skönt att vara ifrån föräldrarna ett bra tag :P men samtidigt var det ju skönt att komma hem igen också. jag ska göra mitt bästa :)

kramar!

2012-08-08 @ 18:34:13
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Eriiza

Hon bor typ 2 timmar från Göteborg.
Plus att vi har dålig kontakt, jag har kollektivtrafikfobi och hon har ingen bil... ;D

2012-08-08 @ 18:44:48
URL: http://eriiza.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0