Oh my god

Vilken katastrofdag detta varit. Riktigt usel från start. Vaknade grinig, utmattad och seg. Kroppen ville inte samarbeta någonstans, huvudet dunkade, fötterna svullnade upp, fingrarna var oböjliga, ryggen sned, hjärtat slog fel, knäna knakade. Ja ni vet det vanliga när min kropp dödar mig långsamt. Sovit dåligt och skulle dessutom till tandläkaren. Där det inte gick så himla bra. Eller egentligen bra, inga större fel, vilket ändå inte hjälpte särskilt mycket fysiskt då hon spolade sönder tandköttet på ena sidan. Fantastiskt. Åker till apoteket för att hämta ut medicinerna som ska med till Tyskland. Men ja, som denna strålande dag börjat och slutade gjorde den då också. Apotektet har räknat fel så det finns inga tabletter att hämta ut. Bra när de jag har bara räcker till onsdag - jag blir borta i fem dagar till. Otroligt vad bra. Fick kämpa i mig middag, var allt annat än motiverad att försöka komma någonstans nära något som kan kallas liv, än mindre ork hade jag att försöka kämpa för det. Så middagen gick det varken bra att äta eller behålla. Skitdålig kände jag mig. Vilket i och för sig inte var helt galet - det är jävligt dåligt att spy. Kvällen fortsatte med ångest och mest vilja att ge upp totalt.

Så man kan säga att den här dagen varit värdelös från början till slut. Snart är den väl över, om man somnar vill säga. God natt.

Kommentarer
Postat av: Eriiza

Nej, inte så.. Men hon är den enda som kan ta emot
honom, som bor på en plats där han får frihet, och
han kommer in och ut precis som han vill.
Så det är väl det mest förnuftiga.
Och det borde gå bra, hon älskar katter.

2012-08-08 @ 23:31:23
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Diana Doss

jag tycker inte riktigt att man kan jämföra städer och nationalparker, det är liksom helt olika saker.. men av städerna var new york häftigast, så mycket att se och saker man känner igen från filmer. av parkerna var yellowstone häftigast med gejsrar och grejer :)
nej jag tror absolut inte att hon ångrar det. hon har inte sagt nåt men antar att hon märkte skillnad på mig när jag kom hem och nu verkar hon lita på mig mer. skönt!

haha, jag har oxå haft tandställning men då visste man alltid vad som gällde när man gick dit. nu vet man aldrig riktigt vad som väntar ^^

du kan mer än du tror! frågan är om du vill?

kram!

2012-08-09 @ 00:10:56
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Eriiza

Kanske senare, men nu vill jag inte stänga inne min utekatt i en lägenhet där han får panik.
En ny katt är långt i framtiden, kommer ta ett tag för
mig att vänja mig vid tanken att Herr Seroquel är borta..

2012-08-09 @ 12:30:17
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Ellen

sv: Jaha, skönt att du trivs i alla fall. :)

2012-08-09 @ 13:02:07
URL: http://ttypisktellen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0