Första dagen

Så var första dagen på praktiken avslutad och det är skönt det, det blev en lång dag men ganska skönt också att vara igång i vanliga rutiner igen.

Har dessutom lyxat till det lite för mig själv genom att äta köttbullar med rödbetssallad. OCH bröd till. Nöjd med mig själv.
Annars är det också sådär. Mycket tankar och väldigt mycket som snurrar. Inte helt oväntat.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Svar: Ja, kanske är tågåkandet slut snart - i alla fall för att åka till R. Jag kommer förhoppningsvis åka hem då och då, men inte lika ofta - på gott och ont.

Anorexin är det som får dina tankar på mat att bli orealistiska. Men det vet du ju redan... Du är dock stark, det ska du veta. Jättestark.

Tack för dina ord. Det betyder så mycket för mig att du förstår. Och jag är imponerad över det, för jag har fått för mig att få personer i min omgivning faktiskt vet hur jag känner. Men du verkar veta det mesta... Tack, du är verkligen uppskattad som vän. <3

Jag försöker förstå och hjälpa - jag ser det som en självklarhet; du gör ju det samma för mig. :')

Jag vill tro att din insikt kan hjälpa dig att bli frisk. Du verkar så medveten, vilket är beundransvärt. Stå på dig, kämpa på och du, snälla Elin, isolera dig inte. Allt blir lättare om man pratar om det, tro mig; det är sant. Och jag lyssnar gärna, det vet du.

Tack för att du är du. Du gör mig alltid så glad. :) <3
Kramar

2012-08-06 @ 21:30:08
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Hanna

Vet du vad jag såg som den största framgången i det här inlägget? Att du skriver exakt vad du åt. Har ju läst och följt med här ett tag och tycker att det är lite nytt. Att du faktiskt kommit så långt att du står för det du äter. Det är skitläskigt (var för mig i alla fall) och stort och starkt. Rödbetsallad är ju dessutom gott=)

2012-08-07 @ 14:02:44
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se
Postat av: Ellen

Var praktiserar du? :)

2012-08-08 @ 22:10:38
URL: http://ttypisktellen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0