*fjoooooo*

Faller. Faller. Faller lite till. Riktig skitdag. Som inte går alls bra. Om jag bara haft en psykolog att prata med imorgon, men nej. Känns inte alls bra just nu. Ätit två centimeter av en godisrem och en halv dl yoghurt. Hur svårt kan det vara? Ät för helvete. Häll upp yoghurten i skålen, ta fram en sked, stoppa in i munnen, tugga, svälj, behåll. Jag dör inte. Även om jag, vilket jag inte kommer göra, jag vet, går upp tio kilo kan jag gå ner dom igen. Ät. Bara ät, snart svimmar jag. Så förbannat svårt idag. Rakbladen härskar idag, och ja, jag vill inte riktigt. Ge upp och komma igen imorgon.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Kämpa på, du är starkare än anorexin. <3

(Sent) Svar: Tack för ditt stöd. Elin, dina ord får mig alltid att må bättre. Tack. <3
Ja, visst är det ett ultimatum som jag och R står inför, det är jag fullt medveten. Flyttar inte jag upp till honom inom kort kommer vi att göra slut; varken jag eller R vill ha distansförhållande längre.

Att leva är inte enkelt, men kanske är det resan mot lycka som kallas livet. Tillvaron är kanske inte så komplicerad och invecklad som den verkar. :)

Jag tror absolut att jag behöver lugn och ro. Känner mig allmänt stressad och vilsen. Dels beror det på flytten, det är jag medveten om, men jag tror också att jag så smått börjar landa efter en intensiv sommar.

Jag åker upp till R nästa tisdag, den fjärde. Då är det fritt fram att komma på besök då inga rumskamrater finns i närheten. Det känns bäst så; annars känner jag mig bara i vägen.

Kram

2012-08-26 @ 20:40:08
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Diana

Du klarat maten. Det lovar jag <3

Sv: ja, tänk att allt ska handla om pengar..

Ja, vi har haft det två gånger tidigare :)

Kram!

2012-08-27 @ 00:55:19
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0