entjugoniotjugotvå

Helt oväntat, eller inte kanske, kikar jag på OS här hemma samtidigt som jag tacksamt tar emot valpens sömn. Är alltid skönt när hon är tyst, stilla och lugn. Som nu. Väldigt jobbig valp det där. Men söt i sina bästa stunder. Vilket inte lär bli kommande dagar. Fem dagar av konstant valpvaktande, och jag är väl nästan böjd att hålla med min lillebror om att nästa fas i uppfostran borde tas nu. Hon är så pass stor att en del kommandon ska börja läggas till nu. Otroligt intressant känner jag. Så vi lämnar det.

Annars idag då? Har slarvat med maten, så ta tag i det kanske? Känner själv att den lilla kontroll jag hade börjar glida mig ur händerna. Ingen bra tajming när man ska på sju dagars semester.

Hittade förresten gamla bilder från resan till Paris, vi åkte förbi Bryssel, det var en häftig stad. Dit skulle jag ville åka igen. Saknar alla resor med mamma. Nästa år kanske vi tar en vecka i Italien?
Ja, nu vaknar valpen. Återkommer.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Du måste hitta kontrollen över ätandet igen gumman. Jag vet att du kan. Tänk hur mycket jag ätit de här dagarna som jag aldrig skulle äta hemma, men jag gör det för min väns skull.

Puss

2012-08-01 @ 20:08:08
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Nej det skrämmer mig verkligen att åka hem igen, att bli ensam, då går det bara inte. Här säger liksom hon till att nu ska vi äta, hon gör frukost som jag får äta i sängen, ordnar varm chokladmjölk med grädde (som jag inte vågat dricka på flera flera år) och köpte fika som vi åt på ett café.
För henne är det här med mat så enkelt. Blir hon sugen på en macka så äter hon en macka, vill hon äta en korv så gör hon det. Dit vill jag också nå, men det känns som om det är långt dit, för långt.

Jo, jag sover på nätterna, fast det tar tid innan jag somnar. Men när jag väl kommit till ro så sover jag som en klubbad säl. Men jag tror att det kommer bli tufft att komma hem, jag lär vara väldigt trött efter alla dessa utmaningar som är denna veckan.

Någon dag ska vi ses och ha en mys helg också, eller hur?:)
kram

2012-08-01 @ 20:58:09
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0