Baksmälla

Idag är det lite baksmälla, men mest värk i kroppen. Mina händer mår kasst, min rygg är trasig, knäna knakar och jag, smidigast av allt (eller inte) gick snett i spåren där tågen åker i parken. Fantastiskt smart. Så det går lite sådär med att gå för tillfället. Är hur som helst inne på sista dagen nu, lite vemodigt men skönt också. Om 24 timmar och fem minuter landar jag på Arlanda, för att sedan åka buss (IGEN!!) hem till Västerås, där jag i alla fall hoppas på att mamma hämtar mig.
Det var allt för mig tror jag. Återkommer imorgon.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

hoppas hemresan går bra :)

sv: ja, fast det var ju så sent igår kväll och det skulle bara kännas jättedumt att komma dit så sent... men har skrivit till henne nu så vi ska försöka ses i veckan iaf :)

kan tänka mig det!! :)

ja, egentligen tror jag mest att vi intalar oss själva att tallrikar (och annat) är enorma, bara för att vi borde tycka det liksom...

ja precis. ehm, på mammas sida är vi 19 kusiner + 12 föräldrar och vi har alltid haft bra kontakt då alla växt upp tillsammans, haft släktkalas, firat nyår ihop, haft spelkvällar etc. så himla härligt!! men det är en av mina mostrar som jag verkligen kan prata med och berätta allt om hur jag känner, hon är väl den som vet om hela situationen och det var oxå hon som sa att vi skulle söka professionell hjälp. men för tillfället bor hon och hennes man i uganda, fast just nu är de hemma på besök :)
sen har jag 7 kusiner på pappas sida oxå, men de har jag inte alls lika bra kontakt med då några bor i egypten och några på andra ställen..

åh, vad kul att du gillar dem!! :) det värmer verkligen att höra!! ♥
kram!!

2012-08-19 @ 14:45:46
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0