Torsdag igen då

Så var det återigen torsdag och ikväll mår jag bättre än igår natt. Himla tur det med tanke på hur illa det var. Men jag tar bort de där tolv timmarna vaken i natt och fokuserar på kvällarna istället. För både igår kväll och idag eftermiddag har varit riktigt fina. Jag har TVÅ DAGAR I RAD gjort HELT SPONTANA grejer. Igår hoppade jag ju in i bilen med pappa till Uppsala där jag träffade Maria och Ewa. Underbara människor båda två. Vi åt choklad, drack påskmust, slog in paket, myste i soffan. Idag var det Stentorpet på dagen där det gick bättre än väntat. Det blir väl värre imorgon antar jag när jag ska träffa min kontaktperson. Fasar för det.

Istället för att pina mig en bussresa till, när jag skulle hem från Stentorpet åkte jag med Jocke till Skallberget där jag lite sådär på chans skickade ett sms till tösen som bor i trappuppgången bredvid honom. Hemma var hon så där hamnade jag ytterligare ett tag innan jag slutligen tog en omväg hem vilket resulterade i en lite för lång promenad. Men den gör mig inget, har inte riktigt tänkt på den då jag har så mycket annat fint att tänka tillbaka på. Jag har fler fina människor runt mig än jag förtjänar. Sviker dom om och och om igen. Men jag minns tillbaka på det fina. Maria här hemma som är så underbar. Tänk hur många år den människan stått ut med mig, tänk alla år hon delat med sig av sig själv.

Uppsalaresan igår. Marias doft, Ewas skratt, Marias ögon, trappsteget jag alltid håller på att ramla på, katterna som skrämmer livet ur mig, Marias händer. Hela Maria faktiskt.
Och det räcker alldeles lagom ikväll för att jag inte ska tappa kontrollen.

Kommentarer
Postat av: Diana

härligt att du åkte och träffade dom! :)sv: ja, jag måste klara det!japp, men det var liten besvikelse faktiskt :( annan smak nästa gång!kram!

2012-04-13 @ 00:11:12
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0