Tisdag igen, samma sak

Så var det tisdag igen. Tiden går fort numera. Minns när jag var 12-13, trodde att jag aldrig skulle bli 21, så gammal är man ju jättegammal när man är. Det var ett annat liv, som aldrig skulle komma. Jag slutade inte tro det, men gick från ung och dum till äldre och dum, trodde att jag skulle vara död innan 21. Jag var nog inte ensam om att tro det, att jag inte skulle överleva. Blev 15-16 och trodde inte att jag skulle bli 20. Blev 17 och så var jag inte ens tveksam längre till om jag ens skulle bli 18. Jävla tabletter. Jävla ätstörning. Jävla livet. Du tog livet på mig där och att jag blev 18 var inte min förtjänst mestadels. Efter det var jag osäker på om jag skulle bli en månad äldre, varje månad var jag övertygad om att jag inte skulle orka mer. Att jag skulle ta alla tabletter jag hade och därmed dö. De hade inte räckt, hade bara några hundra. Att jag ens säger det. Att jag ens sitter och tänker på det. På tio år har jag tagit mig .. hit..? Jag trivdes bättre som 12-åring faktiskt. Att börja högstadiet gjorde mitt liv till ett helt annat liv, ett mycket bättre liv. Saknar lättheten i livet. Nog om det. Nog om döden.

Om knappt tre timmar ska jag vara hos psykologen igen. Känns inte riktigt tryggt. Fasar för besvikelsen. Dit ska jag, oavsett hur jag tar mig dit.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Jag vet att det finns en del inom dig som tror på livet och som älskar det. Jag är helt säker på det, för du är grym Elin! Förresten ska du veta att jag alltid ler av dina kommentarer, tack för all kärlek och värme som du skickar i dina kommentarer. Kramar

2012-04-17 @ 13:05:02
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Diana

Hur gick det hos psykologen?Sv: haha, nej kalas slipper jag inte undan ^^Vet inte, antagligen en del plugg och sånt. Kanske en föreläsning på torsdag, får se... Har egentligen ingen lust men det skulle kunna vara bra att gå på.

Din vecka då?Kramar

2012-04-17 @ 14:21:29
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Ett ärligt inlägg som jag tycker om att läsa. Jag hoppas att du inser hur stark du är, att din inre styrka finns där. Utan den hade du inte blivit 21 år, då hade du kanske bara levt den där extra månaden när du var 17. Men du blev 18, du blev 19 och nu är du äldre än så. Var stolt över dig själv, du lyckas.Svar: Visst är det så! Att gå i hobby-butiker är något av det bästa jag vet. Man får så mycket inspiration, men dessvärre är det inte alltid den följer med hem - trots nytt material.Åh, härligt att du mår bra. Hoppas att det håller i sig.

Jag mår bra, känns dock sorgset att R inte är här... Jag kom hem igår kväll.Tack för ditt stöd, det uppskattas - oerhört. Att flytta till Stockholm gör mig ärligt talat rädd, men jag försöker se det som en mindre grej än vad det kanske är. Sen finns ju självklart tankar på hur min och R's relation kommer att utvecklas. Det är många tankar och jag uppskattar att du vill reflektera kring dem med mig. <3Du är fin.

Kram

2012-04-17 @ 22:48:31
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Felicia

Han/Hon ser ingen besvikelse i det du gör, det är du din hjärna som ser den, du måste få bort den spärren och det går, du har blivit 21 du kommer bli 22 du kommer bli 30 du kommer bli 75 och se tillbaka på livet idag!

Åh tack så glad jag blir, haha. Jo jag var bättre och la ner mer tid på dom förut, men det blir alltid olika typ :CDu får babbla på och skriva huuuuur mycket du vill till mig, jag tror på dig!<3Nej, aldrig aldrig aldrig, dans är en del av mitt liv, utan dansen, att inte få dansa, nej utan den skulle jag dö, bokstavligen, skulle inte klara mig utan den.Jajamen det finns det, hahaha Flera gymnasium som har det. Jag gick typ bild och form profil sen naturmatte på högstadiet, och lillebror går hockey.

Haha, jaaaduu.. jag gick i nordens största högstadieskola så vi var ju en del, dock fick vi inga datorer hahapuss

kramar

2012-04-18 @ 00:16:21
URL: http://fjaelkis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0