Till förrätt

Här har det ätits belgiska våfflor. Me like <3 Sen att ångesten nu gör det hela mindre härligt, men det är ju en annan fråga. Det har varit lite så hela dagen, de fyra timmar jag varit vaken - kanske inte så många, men tillräckligt - har bestått mest av att hålla tankarna i styr och leendet på plats. Det har gått rätt bra. För alla som vill ha trevligare på påsk än läsa mitt inlägg som fortsätter i negativ klang, kryssa sidan genast. För trots att det är påsk, och trots mina förhoppningar men framför allt mina förväntningar, så är det rätt tungt idag. Vaknade ensam, vilket var rätt skönt men när folket kom hem kände jag mig mest malplacerad och i vägen.

Nu är det i alla fall paus här hemma, alla har lagt sig i sin vrå här i huset. Farmor i sin säng, pappa på golvet i vardagsrummet med mig och bror och mamma i sina sängar på övervåningen. Brukar bli så när det är högtid och det bara är familjen. En stunds vila där för att orka resten av dagen.

Vet inte om jag ska göra detsamma eller om jag ska sitta här och leta efter skor till min lillebror. Han behöver i och för sig en tröja också. Jaja, något hittar jag säkert.

Återkommer senare idag.


Kommentarer
Postat av: Patricia♔

Vad är belgiska våfflor?Hihi, jo Big Brother tittar jag på, fråga mig inte varför, det är väl rogivande att se att det finns mer tragiska människor än just bara jag.tänker på dig!

2012-04-11 @ 12:06:30
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0