Städning, mormor, livet

Sitter här och är egentligen stressad över att jag inte gör tillräckligt. Mamma väntar sig underverk här hemma och jag är egentligen helt slut, utan att ha gjort något särskilt i mer än två timmar. Hur patetiskt är inte det, när jag faktiskt sa till mamma att jag skulle göra i ordning här hemma. Om 24 timmar är jag och pappa på väg att hämta farmor och tills dess vill vi alla ha (vi ska däremot inte räkna med att den manliga skaran av familjen har några allvarligare planer på att själva bidra till att så bli fallet, men det beror ju på hur man ser på saken) det lite fint. Inte så mycket saker överallt, inte så många dammråttor (de kan nog inte kallas dammråttor, snarare hårtussar efter en viss mammas hund som fäller ungefär 3 pälsar om dagen) och kanske lite mindre oordning i badrummen. Men det är som sagt ett antal timmars arbete dit och varken jag eller mamma har riktigt dom timmarna i oss.

Jag har i alla fall pratat med mormor ett tag, tänkte liksom hälsa glad påsk själv innan, nu när det är lugnare. De har det upp och ner som alltid, men det vore ju konstigt annars. Funderar på om jag och bror kanske ska ta oss tid att åka de där 5 timmarna ner, för oss själva, så kanske jag kan komma lite närmare honom igen. Det har tagit oss många år att komma så tajt som vi gjort innan min otroligt korkade överdos förra veckan. Men som jag tidigare sagt så var just den dagen inte mycket att hurra för. Just den dagen var jag så fruktansvärt trött på livet, hopplöst hopplös inför framtiden och fullkomligt övertygad om att hela världen vore så mycket bättre utan mig. Inte för att det kanske ändrats nämnvärt till idag, men nu är jag tämligen övertygad om att jag får acceptera det livet.

Men nu - NU - städning. Kanske ska ta en stund ute i trädgården med våra tre odågor också senare.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔

Åhh gumman, din kommentar betyder så mycket. Detsamma till dig, jag ska försöka ha med mig telefonen överallt så jag finns där om du behöver mig. Funderar på att skippa bloggen helt under tiden vi åker iväg så vill du något släng iväg ett sms istället<3<3Önskar jag kunde skicka lite krafter till dig så du får mer energi, tyvärr är jag som en urkramad disktrasa jag också och då har vi inte ens åkt än utan gör inte det förrens imorgon.Du vet att jag bryr mig och vill veta hur du har det. Skönt att du försökt prata lite med din bror. Hoppas hoppas hoppas ni hittar tillbaka till varandra igen. Ge honom lite tid, jag tror han är väldigt orolig för dig.Puss och kram<3

2012-04-04 @ 15:04:02
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0