Rena utmaningen

Nu har jag fått i mig frukost. Eller ja, frukost och lunch blir det väl. Ett glas juice blev det också. Lite nöjd faktiskt med tanke på att jag en normal dag inte får i mig varken det ena eller det andra. Det händer inte ens en gång i veckan, men nu är det i alla fall så. Det känns, som alltid, otroligt dubbelt. Ja, är nöjd, såklart, jag kämpar och har kämpat i så många år för att ens kunna det. Det tog mig månader av inläggning för att klara av att äta marmelad igen. Utan att spy upp den vill säga. Kan i och för sig inte ropa hej än. Men störst chans att jag kan göra det är att fortsätta sitta kvar här i soffan.

Idag är det annars väldigt lugnt. Kaffe borde jag försöka få i mig också. Ska på något effektivt och lätt sätt få ner kaffekonsumtionen efter den här helgen. Tänker inte börja den kampen nu hur som.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hur har din påsk varit? Träffat några fina personer? Hur den än har varit så hoppas jag att du har fått lite lugn och ro :)

Min påsk var lugn och kärleksfull med min fantastiska familj och släkt, kan inte klaga på någonting.

Kramar

2012-04-09 @ 21:50:48
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Patricia♔

Dina fina kommentarer, dina fina sms. Jag är dålig på att ge tillbaka. Hade mobilen med mig hela helgen men hade inte en lugn stund att sätta mig ner för att ens skicka ett sms. Försökte skicka massa tankar och styrka genom tanke kraft istället, patetiskt jag vet, men jag försökte.<3<3<3

2012-04-10 @ 12:10:53
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0