Puuuuh

Har släpat ved i två timmar med mamma och bror och fått det mesta gjort. På bekostnad av annat. Min kropp till exempel. Har nog inte så mycket att välja på än att gå till läkare. Usch och fy. Men som sagt veden är i princip klar, typ en kvarts arbete kvar. Vilket blir gjort senare i eftermiddag. Antar jag.

Ikväll är det alldeles lugnt. Vi drack upp båda vinflaskorna igår så idag är vi utan sprit tydligen. Lite tråkigt en lördag, men jag får alldeles säkert i mig kalorier nog ändå. Varför i hela helvete slutar jag inte tänka på kalorier och vikten hela HELA tiden? SÅ förbannat bra mår jag ju inte av att väga alla kilo mindre jag skulle vilja väga? Eller gör jag? Eller va? Vad i helvetesfan är det som är friskt i mitt huvud som säger saker jag borde följa för att någon gång må bättre OCH VAD ÄR det sjuka som jag inte alls "borde" lyssna på om jag vill leva. Jag har ingen jävla aning och det skrämmer mig. Att jag inte har den kontrollen. Har egentligen ingen kontroll alls, det är en illusion som så sakta går sönder och faller ihop. Kvar står jag utan någonting. Bara osäkerhet, rädsla, otrygghet. Så friska Elin, kan du inte hjälpa mig nu?

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Friska Elin kommer, du får bara kämpa lite till först <3Svar: Tack kära du! Kul att även du ser det, det hoppas jag att alla mina läsare gör! Tack tack tack <3Haha japp! Min äldsta storasyster är 20 år äldre än mig, och sen har jag fyra syskon till som är yngre än henne!Haha ja lite störigt för dem, för mig spelar det ju ingen roll.. jag är ju sjukriven, tråkigt dock för dem som går i skola! Haha :(Jag har varit i Thailand, Spanien, Kroatien, Frankrike och ja, Danmark!

Dudå??Ta hand om dig. Kram

2012-04-28 @ 15:19:06
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: camilla

Hur känns kroppen?se till o vila ordentligt nu:)

Det är rätt mer av de friska tankarna:DÅÅ men vad mysigt :D hur många dagar blir ni borta?:D har ni planerat saker o göra där? ja en lite weekend hade vart mysigt :) får se:Dhaha jo de finns torktummlare:P men tiden på moronen e så kort så hinner aldrig torka helt:PHur ofta träffar du din kontaktperson? känns det bra?

Min dag har vart bra, börjar känna mig pigg igen haha:D behövde nog en riktigt seg dag igår o bra medsömn i natt som jag fick:Dha en fin kväll

kram

2012-04-28 @ 16:17:16
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Patricia♡

Tänker på dig!

2012-04-28 @ 18:51:21
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Felicia

<3SV: Joooooomen igår var det mösspåtagning, underbra dag, och din valborg lät ju bra ändå tror jag, GUD VILKEN TOPPENNATTT!!!!pusss

2012-04-28 @ 18:57:29
URL: http://fjaelkis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0