Pubafton, godis, The Ark

Usch usch ja. Här är nervositeten skyhög. Ångesten är inte lindrig heller. Men lite tabletter hjälper en bit. Ska nämligen ner på pubkväll i byn där jag är uppvuxen. Hyperhyperhypernervös. Senast jag var där var några år sen och det gick INTE särskilt bra. Mycket är annorlunda nu. Jag hade precis kommit hem från en tids inläggning, liksom nu. Men just då hade jag ingen kontroll på någonting. Inte ens andra människor, eller maten eller sjukhus eller psykologer. Just nu har jag ingen riktig koll på det heller, men jag har just ikväll möjligheten rent mentalt att låta bli att tänka på det alltför mycket. Därför tänker jag kyla ner mig själv med lite Fanta, några bitar godis och The Ark som går på teve. Sedan är det dags för avfärd.

Återkommer imorgon, antagligen sent då jag har för avsikt att dricka ikväll. Njut av lördagen gott folk. Och njut av glädje, mat, godis, roligt sällskap, skratt och annat fint som livet kan bjuda på.

Kommentarer
Postat av: Patricia♡

Vackra Elin, jag hoppas att du har det fint ikväll och verkligen roar dig, så gott du kan då naturligtvis.Massa lycka till<3

2012-04-21 @ 22:45:45
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Hoppas att mår bättre nu under kvällen och att du tar vara på dig. <3Svar: Rickard fyllde 23 år igår. :)

Tack, dina ord gör att jag känner mig väldigt speciell och fin. Det här med kärlek är ett mysterium, jag tror inte att jag kommer förstå det - men det gör ingenting.Elin, det går framåt - tro mig. Försök att ändra din inställning, det kanske kan underlätta. Du behöver inte tro på dig själv fullt ut vid första försöket, men kanske kan du i alla fall inse att du är fin och att det finns personer - jag till exempel - som tycker om dig för den du är. <3Det är svårt att hjälpa en person som inte vill ha hjälp, men du vill ju det - och då kan det ske framsteg. Fortsätt jobba på det. :)Jag tar studenten den 5 juni.

Man kan hoppas att jag får jobba några dagar, i alla fall en gång i veckan fram till sommaren. Sen när det är högsäsong kommer jag att jobba fem dagar i veckan, dock bara 80 %, tror jag.

Ska du jobba i sommar?Kramar

2012-04-21 @ 23:43:43
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Svar: Tack så hjärtligt för dina fina ord om min text om kärlek. Dina ord måste jag hålla med dig om, jag är glad att du uppfattade texten så.Klart att jag blir trött av att fundera samt vända och vrida på hur framtiden kommer att bli - men det är väl en del av livet. Jag försöker mest känna efter hur det känns. Sen att det finns så mycket praktiskt kring det som måste göras får komma senare, när jag har bestämt mig. (Om det var detta du menade med din kommentar?)Studentdagen för mig är ingen stor fest, inte om man jämför med det jag har hört från andra.

Vi är ganska många i min klass, men jag umgås inte med dem. Har hittat mina vänner i parallellklasserna.Igår jobbade jag, var hemifrån tolv timmar... -.-

Idag ska jag bara vara hemma, skapa kort tänkte jag. :)

Vad gör du i helgen?Kram

2012-04-22 @ 13:19:51
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Diana

har du varit inlagd nu nyligen?!sv: tack för dina ord <3 det är mycket som händer här hemma just nu. inte bara med mig, annat oxå som förstör stämningen här hemma...jobbigt :/ jag har faktiskt aldrig haft några problem med sömnen, är så utmattad varje kväll att jag somnar snabbt.alltså, betygen sätts väl någon gång i maj, men allt ska vara klart v18 då vi har fullt upp med utställning/musikal därefter.kramar <3

2012-04-22 @ 18:39:41
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0