Psykologen

Då har jag varit hos psykologen då. Var tufft idag, pratade mycket minnen. 99an främst. Det var en barnavdelning, men än dock en psykiatrisk slutenvårdsavdelning och det kändes. Det känns än, spåren sitter i. Kom vi fram till. Har inte ens tänkt på det sättet tidigare, det var han som sa. Och han har nog rätt, utan 99an hade mycket varit annorlunda. Det mesta faktiskt. Kanske hade jag varit död, vilket nog varit det bästa sett ur ett stort perspektiv men också ur perspektivet för min del. Kanske hade jag mått strålande, varit frisk, plugga en högskolelinje jag trivdes på. Kanske skulle jag ha pojkvän/flickvän, vad som nu passat. Kanske hade jag varit kvar på någon avdelning. Kanske skulle jag sluppit alla överdoser, haft en hel och stark kropp. Eller så hade allt varit detsamma. Och det är egentligen ingenting som jag borde fundera över, svar finns det ändå aldrig på just dom frågorna, men kanske just accepterandet av att det blivit som det blivit (och ja, att jag gjort som jag gjort) skulle göra det lite lättare att härda ut. Vad vet jag, det bestämdes i alla fall att vi ska träffas en gång i veckan, men borde träffas två när båda kan (och jag orkar). Ja, man kan om man känner mig komma fram till att det fortsättningsvis blir en då alltså.

Ligger här ikväll och funderar allvarligt på hur jag ska stå ut hela natten. Sömnen har det varit allvarligt dåligt med sista veckorna. Men jag tänkte börja ta två insomningstabletter om det inte funkar i natt.

God natt säger jag innan tankarna far iväg alldeles.

Kommentarer
Postat av: Patricia♡

Vännen, även om du är trött och vill sova försök att inte ta mer tabletter än vad du är rekommenderad. Snälla jag ber dig.Ja du, min kropp mår inget bra alls. Jag fattar inte vad led och muskelvärken kommer ifrån..

2012-04-18 @ 15:55:38
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

vad säger han om inläggning? har han sagt nåt?sv: vet inte, har inte tänkt så mycket på det än.. :Pdet är ju jättebra om du själv börjar förstå :) stort steg!nja, det är för UF-företag, inget obligatoriskt men säkert bra att gå på. fast jag anmälde mig inte, struntar i det..hur har dagen varit?

kramar <3

2012-04-18 @ 16:27:25
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Jag beundrar dig för din styrka. Att du kämpar på är väldigt stort och jag hoppas att du orkar. Det går framåt, det märks. Tro på dig själv.Svar: Naw, tack snälla! Rickard är fin, väldigt fin - inte bara som pojkvän utan också som människa. Han betyder mycket för mig.

Du förtjänar också fint, kom ihåg det. <3Mamma har alltid tyckt om matlagning och jag har väl hjälpt till då och då. Jag vill dock påstå att det är först på senare år, typ nyligen, som jag verkligen har fått upp lusten att prova nya saker. Tanken på att jag snart ska flytta hemifrån gör mig ännu mer förtjust i bakandet - för då vet jag att det jag bakar finns kvar nästa dag.Det blir bättre, så även med panikångesten. Stå på dig, den kan endast vinna över dig om du tillåter det.Jag tror inte att psykologen tröttnar på dig. Han är ju där för att hjälpa dig och han vill dig väl. Du är människa, precis som alla andra - precis som han. Du får göra misstag, så länge du är villig att göra tillvaron bättre. :)Att vara hemma känns okej, men jag är inte riktigt bekväm i vardagen. Det känns som att jag mest går och väntar på studenten, på sommaren då jag har ett jobb att gå till. Men jag ska inte klaga, det är rätt fint ändå.Kram

2012-04-19 @ 20:38:53
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0