Psykologen

Trött. Mentalt är jag helt slut efter en egentligen inte så ansträngande dag. Träffade som sagt psykologen och det gick väl kanske inte strålande. Idag var han ganska tuff. Många frågor vars svar jag oftast väljer att inte tänka på. Flyr undan alla dessa faktum han så fint fick mig att inse. Så mycket jag inte riktigt tar itu med. Bara springer därifrån. Fort. Med lite tabletter, lite överträning, lite svält, lite rakblad och annat väldigt lite bra. Ska hur som helst inte tänka på det mer idag. Säger god natt då jag nog inte skriver mer ikväll.

Imorgon är det läkare förresten. Ser inte fram emot det särskilt mycket.


Kommentarer
Postat av: Diana

kom ni fram till något idag?sv: vet inte... det är så dubbelt för på något sätt känns det ändå som att man är värd alla hemska biverkningar.. man är van att må skit och det har nästan blivit en del av vardagen, skrämmande. det känns så annorlunda som ovant att må bra.okej, det är ju bra att han vet iaf! njut av att vara där så ska det nog funka med det andra oxå! :) när åker ni?projektarbetet är klart, det var fotoboken. utställningen är något alla bildelever gör tillsammans :)kram!2012-04-24 @ 19:13:08
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: camilla

Det är bra att psykologen tar upp allt sånt :) att han är tuff!

Vad ska du göra hos läkaren?ÅÅ de spelar ingen roll:) jobbar lika väl kväll som dag:D har förresten fått lite jobb nu de hörde av sig förut så ska jobba kväll tors-mån:D fast bara halva kvällar haha från 18.30 - 22 :) lagom att starta med när jag ska gå själv:DMen vet du vad, du är precis lika bra som alla andra. spelar ingen roll om du vart inlagd eller inte du är precis lika bra ändå. sen förstår jag att de e lättare att dela med sig o prata om saker när någon vart i samma sits. de tycker jag med :) men jag älskar o har alltid älskat att träffa folk samtidigt som jag kan tycka de e minst likas härlit att vara ensam:) beror på humör haha^^tentan går sådär, hade hoppas på att vara färdig nu men får göra klart imorn. de ska nog gå:)

kramis

2012-04-24 @ 20:25:41
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Patricia♡

Jag ska tänka på dig imorgon. Vad ska du göra hos läkaren föresten? Går du dit ofta?

Själv har jag sjukgymnasten imorgon..Kramar

2012-04-24 @ 22:44:40
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Även om det är jobbigt, så är det viktigt att ta itu med det som är svårt. <3Svar: Ja det känns ganska bra. Vi tror att det är svår magkatarr, men det är mycket bättre nu så det är bara att hoppas på att det håller i sig!Jobbigt det där, när man inte riktigt vet vad som kan hjälpa en. Jag hoppas iallafall att ni kommer fram till nåt och att det ordnar upp sig för dig.

Kraam

2012-04-24 @ 23:10:08
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Hanna

Njae, ibland behövs andra byxor... Så jag vet inte. Jag får väl ägna mig åt att hata alla som gör byxor närmaste tiden gissar jag och sen med lite tur gå ner i vikt så jag kan ha mina gamla för dom är bra. Har rätt många par.

2012-04-25 @ 23:14:12
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0