Påskdagen och farmor

Så var det dagen efter igen. Det blir alltid det liksom, helt utan att jag behöver göra något. Lika bra är det. Natten har gått sådär. Vaknat till och från och haft svårt att somna om så är redigt trött idag. Det gör inte så mycket, inte så mycket planerat här hemma. Vi har firat farmor, det lilla vi nu firar, idag. Hon fyller ju år imorgon men då åker hon hem så valde vi att göra det idag. Nöjd blev hon i alla fall med det lilla hon fick.

I övrigt mår jag sådär. Inte helt oväntat är det mat, kalorier, vikt, siffror som snurrar runt i huvudet och stör allt annat. Men idag har jag lovat mig själv att inte gå till vågen och det har väl aldrig varit så lätt att lyckas med det som nu. Bara att se mig i spegeln visade vad den skulle stå på. Smääääääällfet. Har verkligen, verkligen ingen lust att äta chokladhare idag, men JAG SKA. Gör det ni också, ät choklad, det är påsk, då är choklad alltid okej.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Bra inställning, kämpa på. :)Svar Du har helt rätt i dina ord kring att skriva Högskoleprovet. Jag kan absolut tänka mig att skriva provet ännu en gång. För som du säger; nu behöver jag inte känna pressen, jag har ju redan haft min debut. :)Jag läser att du har haft det bra under påsken och att din ångest inte har varit lika närvarande - stämmer det? Kanske kan du ta vara på det fina, njuta av det du har och fortsätta ha det bra även efter att helgen är slut. För om man mår bra i övrigt kanske behovet efter att inte känna sig tjock minskar och att du efter hand kan må bättre även på den punkten i ditt liv...? <3Jag mår bra. Befinner mig hos R i Stockholm, väldigt uppskattat att vara här igen.Kram

2012-04-09 @ 11:45:37
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0