Påskafton

Ligger i min säng med farmor i sängen  bredvid. har ätit 18 kg godis, känner mig smällfet och äcklig men jag har haft det bra. så allt är som det ska. Typ. God natt.

Kommentarer
Postat av: Diana

Känner sååååå igen mig! Känner verkligen likadant ikväll, ätit massor. Skitjobbigt.Sv: tack för din kommentar, jag har läst den sp du vet! Vet bara inte riktigt vad jag ska svara på den, om det nu finns något att svara..Tänker på dig också, hur har dagen varit för dig?

Kramar!

2012-04-08 @ 00:44:29
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Felicia

Men äcklad känner man sig alltid efter allt påskgodis, herregud vill inte se mer godis..hahhaa!SV: Jomen blir ju så att självklart spelarna tjänar mer i sthlm också. Det är faktiskt ett jobb. Så dom måste också tjäna mer i snitt. Men som sagt, nej Sthlm har om man ser på vunna SM GULD, så ligger vi i topp, med dif sen både AIK och Bajen i topp 6 av 16 lag, vilket är ganska bra.Derbyn är alltid derbyn, i alla sporter visst, men Stockholmsderbyn är värst, haha.Huddinge hockey är en av de bra lagen i Sthlm.Han tilhör AIK från och med 2 maj tror jag det blir.Jag tror han kommer klara det, och de flesta gillar challe, både inom andra lag och dif, Han är lite som en difpappa. Tror det kmr gå bra.Njaaa, men det blir alltid Barcelona, just för att jag saknar vänner och värdfamiljen jag har där.. och sen annars blir det mkt spanien eftersom jag snackar spanska. Och har mest rest ensam senaste åren.. HAr rest med familjen EN gång och det var til Rhodos 2007.Samma sak där,, sthlm har en förvrängd bild på gymnasiet.. haha plugg plugg..Bloggnamnet är lite en förvrängning av mitt efternamn, Är egentligen Fjälkis, men ä fungerar inte så bra ii bloggvärlden så blev Fjaelkis. :)))PUSS

2012-04-08 @ 01:20:52
URL: http://fjaelkis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0