Nya tag

Nu är det måndag och jag har bestämt mig för att förra veckan ska vara förra veckan och att jag tagit ett steg bort från det. Det var sista överdosen. Det måste det bli. Kroppen klarar inte fler. Som det är nu är kroppen inte alls med mig. Många problem och skavanker och områden med värk. Får skylla mig själv.

Idag tänkte jag ta mig till Stentorpet. Känns blandat inför det, men jag måste ju dit någongång hur som helst.

Nu - sova.

Kommentarer
Postat av: Simona

Hej hej, allt bra idag? :D

kram!

2012-04-02 @ 09:29:05
URL: http://simonis.blogg.se/
Postat av: jewelry and agony

Hej Elin!

Är övertygad om att du är sådär fantastiskt duktig på något som jag är hopplös på. Mobiltelefoner till exempel är jag hopplös på, den har jag nu ställt in kinesiska på av misstag för andra gången och vet inte hur jag ska bli av med skiten. Blir sjukt frustrerad. Har hotat med att slänga den i väggen men den är van sen innan och vet om att den klarar det, så den lyssnar inte på mina hot hahaGlädjer mig att höra att du inte har planer på att upprepa överdosen! Hoppas att du fortsätter i de tankebanorna.Partyt var toppen. Ovanligt att jag deltar i några sociala aktiviteter så är nöjd med mig själv efter den kvällen.Kram

2012-04-02 @ 11:33:26
URL: http://jewelryandagony.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Ta vara på dig. <3Svar: Jag använder också mest mörka jeans. De nya är mörka, nästan svarta med blå sömmar. Helsvarta jeans har jag också och till samlingen av älskade jeans hör också ett par ljusgrå. Men blått bär jag sällan.Att läsa om din överdos var inte roligt, men samtidigt är du ärlig - och det uppskattas. Jag har ingen som helst aning om vad som får dig att må dåligt, därför ska jag nog inte uttala mig... Men jag, som faktiskt mår bra men också har sämre dagar (självklart) försöker njuta av det fina i livet. Som att det är vår exempelvis och att solen värmer. :)Visst, jag och R skulle säkert kunna leva på R's pengar, men jag tycker inte om tanken att jag ska leva på honom och hans prestation. Därför skaffar jag mig gärna ett eget jobb, men visst; att skaffa lägenhet och jobb samtidigt är nog inte det lättaste.Att jag inspirerar dig gör mig verkligen glad. Jag är ju bara människa, men det berömmet som du ger mig lyfter mig upp bland moln. Tack. <3Jag har alltid försökt vara mig själv - och på det stora hela tycker jag att jag har lyckats. Samtidigt ser jag mig inte som bättre, klokare och mer inspirerande än alla andra. Jag är själv ganska osäker när det kommer till en del områden, men visst har jag överlag bra självförtroende och en mycket stark tro på mig själv och på vad jag som enskild individ kan åstadkomma.Behåll den positiva inställningen; ny vecka, nya tag. Du kan komma långt.

Kram

2012-04-02 @ 15:28:50
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: tilda

Det låter bra, ta nya tag hjärtat <3

2012-04-03 @ 21:18:31
URL: http://kugghjulspojke.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0