London!!!

Det känns väldigt bra att leva ikväll. Väldigt skoj att jag överlevde den där överdosen, även om jag mestadels önskar att den slutat på ett annat sätt. Men ikväll? Nej. Verkligen inte. Vi har nämligen bokat resan till London! Så i slutet på maj ska vi göra London osäkert. Ska bli så himla kul. Har verkligen velat dit.

Annars är det sådär. Psykiskt är det rätt stabilt, men kroppen mår inte bättre för varje sekund som går, hur gärna jag än tror att det ska bli så. Läkarbesök kanske? Nej. Tar det en annan gång..

Nu ska jag svara på kommentarer, duscha, äta yoghurt och njuta av den fina dagen.

Kommentarer
Postat av: Patricia♡

Åhh vad roligt att åka till London:) Vi satt och kikade på en weekend dit också, men än har vi inte bokat något. Vem ska du åka med?Pappa kommer inte förrens runt elva ikväll - tack och lov. Jag är helt slut nu.Kram

2012-04-26 @ 18:41:01
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Men, raring, du kan ju inte berömma kakor som blev fula:P Mycket av trycket försvann ju i ugnen, men man ser väl vad det står i alla fall:)Så roligt. Är han en sådan som också mår dåligt?Puss och kram

2012-04-26 @ 20:32:22
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Hanna

Så skoj, jag åker till London på onsdag=)Jag kan inte ens börja gå ner i vikt så det är inga problem att sluta.... Jag har seriöst skitsvårt att släppa minsta lilla gram. När jag var i svält i början av sjukdomen tappade jag nästan ingenting. Det var först när jag slutade äta helt som jag överhuvudtaget blev smalare. Alltså inte bara i ätstörningens ögon utan på riktigt. Det är det som är så fint. Ingen behöver oroa sig över undervikt på mig.

2012-04-26 @ 22:04:01
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Åååh vad roligt att åka till London!Svar: Ja precis. Tack vännen, dina ord värmer!

På lördag blir det jobb, så det blir lugnt fredag-söndag. Sen på måndag är det ju dags för valborg, och fest. Ska bli roligt! Själv då? Kram

2012-04-26 @ 22:22:25
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Diana

kul att ni har bokat nu! :)sv: tack fina <3ja, och vet tror på dig att du fixar det! det kommer gå bra :)hmm.. foto tror jag nog har varit roligast :)kram!

2012-04-26 @ 23:26:05
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Va' roligt att du ska till London! Har du varit där tidigare? :)Svar: Jag hoppas att min studentdag blir rolig. Inställningen är allt, därför är det mestadels jag själv som bestämmer hur firandet kommer att bli. Också lättnaden kommer att finnas där - samt rädslan inför framtiden.Haha, jag får försöka hålla min mössa borta från spriten. Det är mest den jag är rädd för. Gräsfläckar gör inte så mycket...Åh, roligt att hälsa på en kompis som du har återupptagit kontakten med. :)

Den 11e maj befinner jag mig också i Stockholm.Det senaste året på gymnasiet har jag inte varit själv, jag har umgåtts med folk i andra klasser.

Den allmänna uppfattningen som jag har fått av min klass är att det inte är okej att vara med personer som inte har samma värderingar eller på något annat sätt skiljer sig från normerna.Tack, dina ord om den lila klänningen ska jag bära med mig när jag har den på. <3Nej, ingen skola. Min skiljer sig en del från andra. Vi jobbar i såkallade "case" och tentar därför av kurser efterhand. Nu efter påsk är det mest kompletteringar, kursavslut i Matte C (som jag redan har läst) och Engelska C (som jag inte läser). Projektarbetat skulle vara klart innan jul (det var dock inte många som höll den deadlinen).Du får hitta en balans mellan psyket och kroppen. Att göra något under dagen är viktigt, samtidigt ska du inte behöva springa ett maratonlopp. Fortsätt kämpa på, du kommer hitta rätt. :)Påtagligt regn är uppskatta, ja. Och sommarregn. Doften av sommarregn är något av det bästa jag vet.Visst är det något särskilt med att ses igen efter veckor på distans. Samtidigt är saknaden inte alltid rolig och jag och R har kommit till en punkt i vårt förhållande då vi känner att utveckling krävs.Kram

2012-04-29 @ 13:12:18
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0