Lite socker och kalorier och kolhydrater och lite förlåt mitt i allt

Nu har jag fått i mig 100 g choklad. Eller njae. 98. Men vi räknar det som hundra. Antalet kalorier skrämmer mig något fantastiskt. Men det är inte så oväntat. Lite nöjd är jag ändå. Lite, lite. Inte alla dagar jag ens får i mig middag, än mindre godis. Men jag har fått i mig mat också. Paj. Idag igen. Men den är god. Är ju mammas hemmagjorda, då är det lite lättare.

Så sammanfattat kan man säga att det är tufft just nu. Var upp till mamma när hon stod i duschen, för att kolla om hennes fot blev bättre i varmvatten. Hon valde att fråga vad jag kommer göra om jag mår för dåligt imorgon. Nu när jag ska vara ensam i stan igen. Lite nervös själv faktiskt, men har tack och lov inga tabletter. Eller jo, men inte tillräckligt många. Därtill vet jag att kroppen inte klarar en överdos till. Förr har jag ju bara velat dö, men nu är jag rädd för vad som kan hända om jag överlever, igen. Vad händer med min kropp? Med min hjärna? Nu vet jag att nästa gång, om det blir någon, är det verkligen kört. Nu är det så mycket lättare men ändå så mycket svårare. Mest svårare tror jag. Familjen har aldrig mått så dåligt efter något tok där jag lekt med döden. Lillebror framför allt. Blir så arg på mig själv för att jag förstör så himla mycket hela tiden. Egentligen borde ingen mamma behöva sitta och vaka, i ovisshet om dottern ska överleva eller inte. Ingen pappa ska behöva få det där samtalet från ambulansen. Ingen bror ska behöva klippa äppelträd i panik för att slippa tänka på vad systern gjort. Jag har verkligen dåligt samvete för hur illa jag betett mig mot min familj. Hur många gånger jag svikit, så många gånger jag sårat, så många gånger jag fegat ur. Förlåt mamma, förlåt pappa och särskilt förlåt lillebror. Jag är verkligen ledsen.

Kommentarer
Postat av: camilla

choklad är gott:DHur känner duinför allt nu?haha vi har sluppit snö sån tur är men regn har vi inte kommit ifrån haha^^Nää kommer få ett schema blandat med kvällar, dagar och helger :) ska bli spännande:Dåå okey:/ jag älskar att träffa folk:Dälskar skolan för att jag träffar så många haha:D så jag gillar det:D hur kommer de sig att du inte gör det?

kramis

2012-04-23 @ 20:50:39
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Patricia♡

Lämna ifrån dig tabletterna snälla vännen. Ingen överdos till, mitt hjärta skulle krossas, förstår du det. Jag vet inte vem du är i det verklige livet och det ska jag ta reda på en vacker dag och då måste du ju leva.

Jag är stolt över dig som ätit choklad. Tror jag ska göra det också kan du kan jag.

<3

2012-04-23 @ 21:20:54
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

När vi ses ska vi mumsa choklad och slå äs lova mig det<3Jag är också tacksam över bloggen. Hur skulle jag annars lärt känna fina dig:)Kramar

2012-04-23 @ 21:40:00
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Åh jag vet inte, plopp och center är gott, och vit choklad eller romerska bågar... Shiit nu blev jag allt sugen du:D

Vad gillar du?

2012-04-23 @ 21:55:32
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: J.

Bra du skriver. Ingen väljer det där du känner och går igenom, frivilligt. Dem vet det, det är jag säker på.

2012-04-23 @ 21:59:49
Postat av: Patricia♡

Du får kalla mig exakt vad du vill hjärtat:)Nej det finns mycket som är gott, svårt att komma på när man ska rabbla lite. Jag är nog inte så kräsen. Är du? (alltså om man bortser från vad äs säger)..Just nu kikar jag på BB, patetiskt jag vet^^

Vad gör du?

2012-04-23 @ 22:46:19
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Hanna

Nej fy fan vad man har sårat och skadat folk. Fast man aldrig velat, aldrig menat. Bara råkat ha oturen att bli sjuk. Sen får alla jäkla hurtbullar som hävdar att om man bara vill så blir man frisk ta sig någonstans en stund. För det är inte så lätt som en del vill få det att låta. Jag menar, tror dom att någon vill ta överdoser, svälta sig och skära sig? Alltså, vill och aldrig tycker att det är dumt, onödigt och korkat.Dom säger att jag ska lära mig se längre, företälla mig saker. Sluta säga "vet inte" på alla frågor som rör något annat än just just nu.Lappgömma är världens bästa sätt att gömma presenter. Du skriver en lapp med en ledtråd om var nästa är och så fortsätter det så med massa lappar och ledtrådar tills man tillslut hittar presenten.Det är med andra ord inte märkligt att jag konstant ser ut som jag kommer ut från skogen eller brukshundsklubben... enda byxorna som sitter som jag vill ju. Mutter!

2012-04-23 @ 23:22:32
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Jag har ändrat till Patricia som tilltalsnamn, men jag tror att man fortfarande kan skriva Twiggy, för liksom det namnet är ju inte raderat utan det finns ju fortfarande kvar. Hoppas du förstår hur jag menar. Håll kvar vid det om du vill gumman:)Nu ska jag sova - försöka i allafall. Känner mig rätt död i både kropp och huvud, men oftast sätter tankarna igång när man stänger ögonen.Puss och kram

2012-04-23 @ 23:30:34
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

gumman, var rädd om dig själv <3sv: vet inte, men tror gruppen är rätt bra iaf!en trygghet som tar livet av dig?? det låter inte alls tryggt...vet inte, har inga som helst förväntningar på veckan.... du då?kram!

2012-04-23 @ 23:41:43
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Diana

v 19-21 jobbar vi med utställningen, om det var det du menade?åh london, vad kul! :)kram!2012-04-24 @ 00:07:05
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0