Lite rester sådär

Idag har det varit en typisk annandag. Resten som gjorts åt. Rådjurssadel med potatis som blev över från igår åts idag. Sista påskmusten dracks just upp och det återstår bara några chokladkaniner. Det kändes helt okej tidigare idag, men vartefter kalorierna intagits har det blivit svårare. Vet ju att jag inte dör av en tre chokladägg, men ändå skriks det i huvudet att jag kommer gå upp tio kilo. Nog om ätstörda tankar och vanor.

I övrigt är det inte heller särskilt bra. Samma tankar maler och jag har noll idé om hur jag ska hantera dom på ett vettigt sätt. Kan inte vettiga sätt. Kan bara destruktiva och enkla. Vad hände med min kamplust? Min envishet? Jag brukade kunna hitta motivation till att tävla och utmana för att bli bättre. Numera räcker den kamplusten knappt till ren överlevnad. Ja, onödigt sagt med tanke på senaste överdosen. Vad i helvete tänkte jag där egentligen? Hur i helvete snarare. Jag har inga bra svar, vilket gör mig så förbannad och less. Varför lyckas jag inte bättre än det här? Fan.

Nu ska jag sluta vara negativ.
God natt.

Kommentarer
Postat av: Diana

Vet att det är svårt, men försök lämna det som varit och gå vidare. Överdosen var inte bra alls, verkligen inte. MEN du kan inte heller spola tillbaka tiden och göra annorlunda. Lär dig av misstaget och gör ALDRIG om det!! <3Sv: jag förstår precis hur du menar för jag känner exakt likadant. Har blivit mycket godis och sånt vilket känns grymt jobbigt. Tankarna maler 24/7 nu, men vi måste kämpa ändå! Inte ge upp, för så småningom kommer tankarna bli lite svagare, sakta men säkert.Kram!

2012-04-09 @ 22:38:45
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Svar: Tack. :)Jag kan förstå att omgivningen har stor inverkan på dig, men ibland får man faktiskt låta bli att lyssna på vad andra har att säga och bara lyssna på sig själv. Och kanske är det just det du behöver; lyssna på dig själv och acceptera hur du mår även när du mår sämre..? :)Visst kan jag tröttna på att åka tåg. Förra gången jag skulle upp var jag inte alls sugen på att sätta mig på tåget, men jag gjorde det ändå. Och det är tack vare det fina bemötandet på stationen som jag faktiskt åker tåg - för jag får ut så mycket av att vara tillsammans med min pojkvän. skulle så inte vara fallet hade jag självklart inte sett samma glädje i att åka tåg.Det är underbart att vara hos R så länge! vi behöver det. som du säger; stressen försvinner och vi kan göra ingenting utan att känna dåligt samvete.Igår var vi på påskmiddag hos R pappa med fru tillsammans med R's farbröder med familjer.Kram

2012-04-09 @ 22:44:21
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: jewelry and agony

Du kanske är sån också att du inte tar det så allvarligt när det gäller dig själv, men hade reagerat starkare om det gällde någon av dina nära?Nix, är inte så mycket för att fira påsk eller fira öht egentligen. Umgås hellre med familjen vilken vanlig helg som helst....men inte genom att smitta dem med den här skiten jag åkt på :P

2012-04-10 @ 00:29:29
URL: http://jewelryandagony.blogg.se/
Postat av: Felicia

Tänk realistiskt även om det är svårt, både när det gäller maten och tankarna! Din envishet kommer komma tillbakaSV:Jag släpper det bara, det är bara påsk en gång om året, haha sen tränar jag en gång mer ofta efter lov för at komma igång med dansen då det nästan alltid är uppehåll.Haha, nej är nog så, är man 08 så är man xDDet är så att i princip alla Stockholms lag blir nya nu. När dom börjar gymnasiet går många till nya klubbar i hela landet. Men några från djurgården går också till AIK, sen känner han folk så det blir nog toppen :).Jo, lite men har inte varit så att alla typ kunnat eller velat resa, mamma blev sjuk efter så jah... hon kan inte heller vara i sol alltför mycket. Jag var dock med Pappa i Barcelona förra året och sen även med Moster i Barcelona året innan det.

Orsaken till att jag rest så mycket ensam och så är för att jag varit på språkresor samt utlandspraktik förra året, då blir det ensam, Jag har träffat några av mina bästa vänner på dessa resor både utomlands, i andra delar av Sverige och Stokholm, det hade jag aldrig gjort om jag rest med familjen.

Men visst tkr jag det är tråkigt att vi aldrig rest med familjen, alla andra åker alltid utomlands.Som liten besökte vi nordens länder,, och gjorde bilresor i Sverige så man har sett mkt här. Flög första gånge 2007.Fjälkis är inte mitt efternamn, det är ett smeknamn från det, haha båda jag och lillebror kallas det ibland, jag ahr ett annat efternamn. Det är bara våran släkt sen 3 generationer tillbaka som har det. Men det är svenskt, och mer påhittad tror jag.Haha, jag har itne pluggat något, så drömde jag att jag fått hem ett brev där det stod en massa uppsatser som skulle göras, sådant jag inte ens har.. hahaa blev fett rädd.Hur går det själv?PUSS

2012-04-10 @ 12:43:04
URL: http://fjaelkis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0