Kaffe + pubafton

Här står kaffekoppen bredvid mig och är snart urdrucken. Gott är det i alla fall och det är väl det enda min kropp är för just nu. I övrigt mår den rätt kasst. Som jag. Känner mig så himla värdelös efter gårdagen. Jag måste vara den tråkigaste människan som finns. Var därnere i 40 minuter varav jag stod 15 bakom en vägg, 15 vid Frida och Irene och resten av tiden med granntöserna där vi fick sällskap ett tag. Sällskap som inte känner mig väl nog för att veta hur lite av hur jag funkar men som känner mig/har känt mig länge nog för att fråga. Varje fråga fick mig att verka mer och mer patetisk, mer och mer korkad, känna mig mer och mer totalt värdelös. Så med ursäkten att följa med granntöserna hem gick jag därefter hem och mosade i mig allt godis som fanns kvar. Tack och lov var det bara halva påsen då pappa nallat ur den medan jag sov på eftermiddagen. Inte för att jag kände mig smalare, finare, bättre eller mer värd av det.

Nu blir jag i alla fall ensam hemma då mamma och pappa åker några timmar. Intressant hur jag ska klara det efter morgonen som var. Ätit en macka. Eller okej, nästan en hel i alla fall. Känner mig därmed ännu fetare.

Skitsamma, fet är jag och lär förbli så jag släpper ämnet. Nu ska jag i alla fall ta mig till tvättstugan.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Va kul att du var ute igår i varje fall! :) Här hade vi gäster igår, var rackarns mysigt. Hade du bott närmre Umeå så hade jag bjudit hit dig :)Min kropp har snart tagit sig i kragen och imorgon rullar träningen på. Förhoppningsvis som vanligt. Vad ska du hitta på i veckan?

Kramar

2012-04-22 @ 17:02:17
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Diana

ja, det är bland det värsta som finna att bara ligga och vänta på att somna.. :/ har du svårt att sova varje kväll?jag ska vara med på utställningen. alla bildelever är med på den och alla som går dans, musik och teater har musikalen.tog du en överdos igen? <3inte bättre iaf, vet inte om jag kan må så mkt sämre..?kram <3

2012-04-22 @ 20:49:00
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Du var duktig som försöker, var nöjd över det fina du<3

2012-04-22 @ 21:57:24
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Fina fina fina du! Kul att du var ute, bra av dig!Har tänkt så mycket på dig men har av någon anledning inte gått in här, förstår inte varför, blir väl så att man lätt glömmer bort att klicka sig in.. Hursomhelst. Hur är det med dig? Sist jag var inne och läste(väldigt snabbt dock), läste jag om överdoser bland annat. Hur går det för dig? Oroar mig!!Ta hand om dig.

Kram <3

2012-04-22 @ 22:41:18
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Patricia♡

Jag har inga planer för morgon dagen och just nu är jag tacksam för det. Däremot har jag tid till sjukgymnasten på ons (3veckors uppehåll på grund av henne) och på fredag ska jag ev träffa en bloggvän - galet nervös!!

Din vecka?<3

2012-04-22 @ 23:44:19
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0