Inlagd? Nej tack

Är nu i lägenheten för mig själv och det är blandade känslor inför det. Lite rädd, lite lättad, lite lugnare, lite allt möjligt. Men någon gång måste jag prova igen, och det får bli idag. Natten som var var ingen höjdare alls. Den var jobbig och lång och smärtsam och destruktiv. Så egentligen kan man säga att natten som kommer kan sluta lite hur som. Mammas alternativ finns inte riktigt som alternativ. Är inte riktigt sugen på att vara inlagd mer. Har sagt så många gånger att det var sista gången jag var inlagd, men på något sätt har jag alltid tagit mig dit igen. Som om det är något roligt. Som om det är något värt. Som om det är något positivt. Som om jag faktiskt vill det. Men nej. Det är varken roligt, något värt, något positivt och verkligen ingenting jag vill. Hatar sjukhus. Är så trött på dom. Jag har varit på några stycken. Det ena värre än det andra. Nej, fler sjukhus vill jag inte till. Inte få fler sondslangar tvingad i mig, inte fler LPT-lappar bredvid mig, inte fler läkare som tittar snett, inte fler avdelningar, inte fler äckliga sjukhusmiddagar. Inga sjukhus mer.

Nu är det i alla fall ladda upp inför psykologen som gäller. Som alltid lite nervös, har inte riktigt lärt mig lita på honom. Det tar nog ett tag.

Kommentarer
Postat av: Diana

låt bli tabletter inatt (eller ja, över huvudtaget förutom de du SKA ta), snälla!?sv: ingen aning, säkert lite stressigt men det hör väl till antar jag?vet han om hur du mår, han som du ska till london med?kram!

2012-04-24 @ 13:29:14
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Men om det inte fungerar hemma kanske du måste på sjukhus vännen. Jag hoppas så att du ska klara det här utan att behöva hamna där<3.2012-04-24 @ 14:24:00
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Det är smak av äpple och passionsfrukt på det teet, helt okej i smaken, men inte favoriten direkt. Köpte det enbart för förpackningen^^.Jag har faktiskt inte kikat in vad som händer på Liseberg denna säsongen, men antar att det är några artister vi kommer gå och se, så det brukar bli:)Hur är det idag fina?

Kramar2012-04-24 @ 16:04:49
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: bortavidmolnen

hoppas du mår bättre snart! kram

2012-04-24 @ 17:46:37
URL: http://bortavidmolnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0