Hemma igen

Så har jag tagit mig hem - panikångest på bussen, fixat skjuts hem till mamma och pappa(tack kära granne), tagit några tabletter till, nästan börjat gråta av smärta, öppnat räkning, drömt om ett utebord, längtat till en resa till Paris i höst, räknat på hur stor skillnaden är mellan ICA Maxi och ICA Vallby, det var väl allt jag hunnit med. Det räcker väl för min del, är helt jävla slut i huvudet efter allt idag. Att panikångest tar så mycket mentalt, samtidigt som huvudet inte får det lättare av att behöva hantera den fysiska smärtan också, eftersom den är konstant blir det ännu jobbigare.

Nu kommer min skjuts så tar mig väl härifrån nu.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Du är duktig som tar dig igenom panikångesten. Fortsätt kämpa på, du är duktig.Svar: Jag tycker det är väldigt roligt att baka, men gör det sällan. Jag kan dock tycka att muffinsarna med marängfluff på inte blev de finaste, men jag är nöjd. Man måste misslyckas för att kunna lyckas, så är det med allt. :)Jag hoppas att din nuvarande psykolog kan få dig att må bättre.Helgen var lugn. Igår var över hos ett par vänner, fikade och pratade strunt.

Vad har du gjort i helgen?Kram

2012-04-16 @ 16:31:00
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

gumman<3

2012-04-16 @ 17:34:22
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

var bara tvungen att skriva rakt ut hur jag kände...nej jag vet.. jättesvårt att verkligen känna att man ger tillbaka lika mycket som man fått. man vill att de verkligen ska förstå hur mycket de betyder!nja, alltså jag vill nog vara med på hajken, men lite surt att de prickade in just när jag fyller bara -.-

haha, nej släktfirande kommer jag inte ifrån! XDkram♥

2012-04-16 @ 18:21:58
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0