Fucking trött

Är trött. Så vansinnigt trött, men det kanske har något, bara något litet, att göra med att jag sover fullständigt katastrof. Som igår kväll två timmar och som jag behövde dom. Var i och för sig inte märkbart piggare utan snarare tvärtom när jag några timmar senare skulle ta mig till sängen för att sova. Hade nog somnat på sekunden om det inte vore för all värk. Den börjar så smått göra mig galen. Men jag somnade men har nu varit vaken 45 minuter och vill helst av allt lägga mig igen. Men Stentorpet som gäller idag. Om 20 min går bussen. Trööööööött.

Kommentarer
Postat av: Diana

vi kan bilda trött-klubb ;)



sv: vet inte. ställer in mig på att jag SKA klara skolan, det är inte långt kvar nu!

fast även om jag känner dödslängtan tror jag inte att jag någonsin skulle våga göra nåt..



ser ingen mening att testa alkohol, finns liksom inget bra med det..



nej, ska försöka att inte göra det.



kram!

2012-04-20 @ 10:13:32
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Matilda

Var också galet trött i morse. Väckarklockan ringde vid 06.00-tiden och jag hade helst velat gå och gömma mig! Haha. Men, men. Upp gick jag och oj så mycket man hinner när man går upp tidigt! Hoppas du får en jättefin dag du vackra.



Cykeln plockar jag upp med hjälp av bil eller tåg, får se! Kramar

2012-04-20 @ 10:15:20
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Patricia♡

Är också trött, hela tiden.. Önskar du fick sova mera.



Men lilla rara Elin, jag är inte duktig på det här med att fota. Jag experimenterar bara, men om jag vet vad jag sysslar med - definitivt inte. Alltså det här med objektiv är en djungel. Först och främst måste man ställa sig frågan om vad det är man vill fotografera. Vill man fota mycket macro (närbilder) så är det ju bra med ett macro objektiv, själv har jag bara ett närbildsfilter som jag skruvar på på mitt vanliga objektiv - close up filter kallas det. Vill man fota mycket landskap då är det bra med ett objektiv med vidvinkel. Så ja, vad vill du fota för något^^ hihi.



Stor kram till dig finaste

2012-04-20 @ 12:40:35
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0