Ensam men ändå inte

Sitter i soffan i vardagsrummet där det ligger två stycken föräldrar och sover. Mamma har jobbat natt så förståeligt. Har sovit riktigt kasst, men kom upp långt innan mamma kom hem. Tur det, annars hade jag fått mig ett mindre trevligt samtal. Har hunnit med rätt mycket. Städa och plocka undan efter igår. Diskat. Ätit en macka som jag inte behöll, men jag åt det i alla fall. Ska väl annars faktiskt inte göra mycket idag. Äta. Dagarna brukar liksom bestå av det. Kämpa inför mat, kämpa för att äta, kämpa för att hantera att jag ätit. Att det ska vara så svårt.

Kommentarer
Postat av: Rinki

Jag beklagar att det är en sådan kamp för dig, men jag tror på dig och jag hoppas verkligen att du snart mår bättre <3.Sv: Det är jobbigt att sakna någon, men det är skönt att veta att man inte är ensam! När förlorade du din farfar?Överdosen?!Idag har jag mest tagit det rätt så lugnt, varit ute och gått och sådär. Inte gjort så mycket annat, tänkte läsa lite kurslitteratur nu, men ananrs vet jag inte.Hoppas att kvällen ändå blir bra!Kram!

2012-04-15 @ 16:27:41
URL: http://rhulth.wordpress.com
Postat av: Felicia

Det är hemskt att mat kan vara så mycket ont, jag håller ännu på dig!!!SV: japp snö... hatar det...vet inte, vill ha sol...Jo det kommer du göra, du kommer kämpa du kommer bli av med sjukdomen, du kommer bli bra!Nepp har bara dansat, har dansar så mycket, så det är det jag provat på, tills jag fastnade som mest för magdans. Gillar även lationdanserna och musiken, kärlek.Jo precis, lite så, min lillebror går sista året på högstadiet på hockeylinje så nu blir det somsagt gymnasiet och AIK.kramar

2012-04-15 @ 22:05:01
URL: http://fjaelkis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0