Dagarna med minnen

Idag för några år sen var allt annorlunda än nu. Då gav jag en stor kram till en vän och sa grattis på födelsedagen. Hon var en fantastisk människa, och lär inte ha slutat med det. Saknar henne lite, samtidigt som det kanske var bra att det tog slut. Saker hade nog varit lite annorlunda än hur det blev. Antagligen hade jag gjort henne gräsigt besviken. Nu minns jag tillbaka på den tiden, hur den var. Minns. Minns hur livet var då.

Kommentarer
Postat av: camilla

vad hände med dig och din vän?:/åå jag har sagt att jag vill arbeta fulltid så jag hoppas på fulltidstjänst :) hoppas få mitt schema snart:PHihi joo men jag håller väl på leksand också:) de har liksom blivit så o jag har vart o sett ett par matcher :) har du vart på ngnmatch?:Dhaha okey:D hur trivs du där nu?:D går det bra för dig?

Joo de kommer bli stressigt med både jobb o tenta men de får gå :)

kraam

2012-04-19 @ 13:17:58
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Patricia♡

Åh, jag är också sådan, tänker tillbaka och grubblar på hur det hade kunnat vara.. Ibland är det svårt att acceptera att det blev som det blev.Klart, hur ska jag kunna tröttna på min Elin:)

2012-04-19 @ 23:14:56
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Att minnas är fint. Det hjälper oss att förstå vem vi är.Svar: Det kommer bli bättre, du kommer att inse vilken potential du har. Det är okej att tycka att man är patetisk, men när det handlar om inre styrka tycker jag inte att du ska tvivla på den. Du visar mig ständigt att den finns där.Visst finns det en förtjusning i skapandets process. Jag kan sitta i timmar och fundera över hur jag vill ha kortet och i slutändan har jag ändå ändrat min idé flera gånger.Tack fina du. <3 Att du frågar och är intresserad är tillräckligt nog - bara du gör det av egen vilja. :)Studenten känns väldigt rolig - inte själva dagen, mest det faktum att jag slipper gå tillbaka till min skola. Jag har insett att den inte är bra och så här under det sista året har jag känt allt oftare att den inte har gett mig så pass mycket kunskap och erfarenhet som jag hade hoppats...Kram

2012-04-20 @ 00:55:50
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0