Bra för att vara kväll

En hel timme ikväll har jag haft rätt bra, trots eller tack vare chips OCH två otroligt fina töser. Den ena får mig att känna mig så lugn, medan den andra fick mig att le hela timmen. Som jag saknar henne medan hon njutit av solsemester. Den andra saknar jag också, även om vi sågs i torsdags. Tack för att ni finns. Kanske var tröttheten ett hjälpmedel, är helt slut ikväll. Mentalt alltså. Tack alla högljudda invandrare på bussen (och det är en iakttagelse, ingen tolkning - det var fem säten tomma i hela dragspelsbussen - tre "såg" svenska ut, de som pratade (runt mig, vilket jag insåg pga deras decibel på samtalstonen) pratade ingen svenska. "Svenskar" pratar generellt så himla tyst bland folk. Och jag har ett antal vänner som inte har svenska som modersmål så nej, jag ser inte snett på dom på bussen pga deras ursprung utan pga deras ljudvolym. Värsta utläggningen det blev, ville mest förmedla budskapet att jag inte är bra på att åka buss och det slutar ofta i mer eller mindre jobbiga situationer.

Funderar starkt på att gå till sängs, men smärtan som inte blivit mindre gör nog sömnen lika kort och dålig som natten som var. Men jag måste väl försöka, annars går det definitivt inte.
Så god natt, och tack alla fina människor, glöm inte att ni är fina, oavsett vikt, ursprung, hårfärg, civilstatus, intresse eller sjukdom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0