Blandat

Så var klockan natt igen. Jag är helt utmattad men är ytterst tveksam till att jag somnar inom en överskådligt tid. Det kan lika gärna bli ingen sömn alls, vilket vore rätt illa då jag antagligen, kanske, bara lite, gör något dumt. Har verkligen försökt hålla mig ifrån alla tokigheter, men det har inte gått så bra sista dagarna.

Jag har i alla fall ätit middag idag. Den smakade ångest. Inte helt oväntat kanske. Det mesta smakar illa för tillfället. Vill heltst bort härifrån. Sova i trygg säng långt bort från Västerås. Känna lukten av något annat fint. Höra andetagen från någon annan. Dagdrömmer här lite. Ska sluta med det.

God natt.

Kommentarer
Postat av: Patricia♡

Du får klaga hur mycket du vill hos mig ( men jag ser det inte som att du klagar). Jag beundrar dig, jag förstår inte hur du orkar. Du har ju så mycket för dig jämt. Jo, jag kommer komma iväg dit - om inte hon gör så att det inte blir av.<3

2012-04-23 @ 00:21:16
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

Hoppas du kan somna <3Sv: nja, får se om jag skriver nåt mer om det i bloggen senare, beror lite på hur det blir med allt..Ja, alla bildelever har utställningen tillsammans. Vi är uppdelade i grupper för vilka som har hand om vad, så jag är med i marknadsföringen. Men att göra ramar och sånt till sina tavlor får man fixa själv.Okej, men ta st lugnt med tabletterna gumman! Du vet hur illa det kan sluta..Ja, jag hoppas det!

Kram <3

2012-04-23 @ 00:57:11
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: bortavidmolnen

tack för din kommentar<3 värmer mycket!

2012-04-23 @ 09:40:08
URL: http://bortavidmolnen.blogg.se/
Postat av: Felicia

Hoppas du fick sömn, och dagdrömma ska man inte sluta med!SV: Nej nej det var folk från ja lite överallt, man bjöd in vänner och alla mina vänner går ju inte i min skola, så var superkul. åh. haha. lite för kul...Japp, jag har sytt en förut, som blev riktigt bra, men får väl se hur dennna blir, men det blir nog awesome, haha :D Lite svårt är det men blir som sagt säkerligen najs.Nej det är det ju inte, skolan är nog lättare på högstadiet nu än vad den var för tre år sedan när jag gick ut min bror klarar ju sig utan dator, så man gör det!Helgen helgen, lite sådär mkt känslor och planering osv, har lite sådär studentpanik, så mkt som händer p kort tid att jag inte hinner smälta ngt, blir för mkt...puss

2012-04-23 @ 10:25:38
URL: http://fjaelkis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0