Bara sådär

Det är helt okej med mig iväll. Ska inte säga toppen, men okej. Mestadels är det faktiskt kroppen som är orsaken till det ostabila psyket. Självklart ligger tjockistankarna där och maler, ångesten över hur lite jag förtjänar och hur mycket jag är värd allt det dåliga. Men värst av allt är skammen som kommer av att jag hela tiden påminns om den där förbannade äckelöverdosen som inte ens tog livet av mig, som det var tänkt. Det går liksom inte som jag tänkt. Livet skulle ju inte bli så här. Hur som ska jag inte älta det, eller ens den fysiska statusen för tillfället då den är rätt kasst. Men just därför försvinner aldrig smärtan i hur mycket jag svek, hur mycket jag sårade, hur mycket jag förstörde. Förbannade kropp.

Men som sagt, psykiskt är det inte katastrof, vilket ju är bättre än förra veckan.

Kommentarer
Postat av: Patricia♡

sv: det är roliga saker, men ändå tuffa. Imorgon blir det Liseberg och på kvällen ska vi ut och äta (rädsla där), på söndag träning, måndag träning, tisdag ska jag träffa en bloggvän för först gången (skulle gjort det idag egentligen, men så dök ju pappa upp) och på onsdag sjukgymnasten.. Orkar inget av det jag skrivit egentligen, men ändå måste jag orka och vill orka. Rörigt..Puss fina

2012-04-28 @ 00:42:18
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

Det var en bra tanke att ringa psykologen, du får be om nåt nummer som du kan ringa när det krisar sig!Nej, jag ska nog avchockera dig snart ;) klart jag ska till kyrkan, och dessutom sa mamma att det är vandring i eftermiddag, haha ^^ visste väl att det skulle komma upp något XDKram!!

2012-04-28 @ 11:44:45
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0