Åååååh

Här är det blandade känslor. Inför livet kan man säga. Inför mig själv och hur jag ser ut och inför det mesta. Egentligen har dagen inte varit särskilt dålig. Jag var ute i trädgården med våra tre pälsförsedda saker. Våra hundar har det rätt bra. Om man tänker efter liksom. Eget rum, egen hundgård, filtar eller annat mjukt att ligga på i alla rum de oftast vistas i. En lajka ligger just nu utfläkt på en björn i gosedjursform. Dess huvud agerar huvudkudde åt henne. Det är förresten hon som det går diskussioner om ifall hon ska ha valpar om ett par veckor. Borde börja märkas på henne snart.

Dessutom har jag ätit mat. Kyckling med citron - och dragonsmak. Det gick rätt bra, den stannade kvar i magen och ja, ångesten gnager och inför denna helg fasar jag för att ställa mig på vågen. Efter ännu värre. Fy nej. Går bara upp och upp för tillfället. Eller njae, men typ.

Nu är det dags att stänga av här. God natt.

Kommentarer
Postat av: Diana

bra att du fått i dig mat, det har jag oxå.sv: haha, eller hur! ^^du kommer klara helgen, jag tror på dig :)kram! ♥

2012-04-04 @ 23:04:29
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♔

Stolt över dig att du fått i dig mat. Kyckling är ju typ det godaste man kan äta tycker jag. Vad är din favoritmat? Finns det något du kan äta som du inte får ångest av?Hoppas du får en fin påsk nu gumman. Försök göra så gott du kan i alla fall, mer är det ingen som begär av dig. Tänker på dig!

<3

2012-04-05 @ 09:24:37
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

couscous och korvgryta, inget speciellt..klart vi ska klara helgen! jag och mamma ska baka en påsktårta och så ska jag göra twixkakor oxå :)kram!

2012-04-05 @ 12:12:57
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0