Fredag

Hm. Hm. En tuff dag idag. Mår inte alltför bra. Hela min värld kraschar lite smått. Eller rätt mycket faktiskt. Jag förstår inte vad som händer med mig. Hela jag dundrar rakt ner i avgrunden pga att jag lämnas igen? Förstör för resten av min värld. Det ska bli så skönt, när och om, att få en egen lägenhet. Kunna börja om och försöka bli lite hel igen. Hur nu det ska gå till.

Har fått i mig sex Polly, kyckling, myyycket ris och en bulle. Känner mig fetast i världen, trots att vågen även ikväll stod på minus.


Kommentarer
Postat av: Patricia♡

Såg du inte bilderna på mig jag lagt upp i bloggen? Jo där kan vi pratat att jag väger närmare 100kilo:(http://patriciac.blogg.se/2011/october/utkast-okt-13-2011.html

2011-10-15 @ 01:20:31
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

vad innebär affektiva egentligen? har inte riktigt förstått.. och är det för att du ska dit som det går sämre nu, eller tror du det är nån annan orsak?sv: ja, det är så mycket lättare att skriva än att prata! när man skriver kan man verkligen tänka efter för att kunna sätta ord på allt. men när man pratar måste man veta på en gång vad man ska säga, men får liksom ingen tid att tänka och därför blir mitt svar alltid 'jag vet inte' ....

ja, det var därför jag startade bloggen, du med?haha, jag vet XD var osäker på om jag skulle nämna att det var med släkten ^^kul! tycker du om opera? :)

kram!!2011-10-15 @ 02:04:57
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: S

Hej du. Jag blev diagnoserad med "anorexia" för ett halvår sedan. På den korta tiden har jag kämpat, gråtit, svält men nu börjar jag äntligen känna mig frisk. Jag väger 44 nu. Och sex pollysar är ingenting. Jag smällde i mig en hel 200g påse + ostbågar och tacopaj ikväll även fast jag kände mig spyfärdig tryckte jag i mig ett äpple också innan läggdags.

Man ska inte vara rädd för mat. Jag går knappt upp trots att jag äter som ett djur 24/7. Jag äter godis chips määngder med mat veranda dag men har ändå bara gått upp knappt 3 kg på 6 månader.

Våga ta dig ur, det är det allt handlar om. Sätt upp mål, saker som motiverar dig att bli frisk. Ingen är värd att leva med ätstörningar. Jag ser till att äta så mycket "förbjuden" mat som möjligt, sån som jag verkligen inte tillät mig själv att äta när jag var riktigt ätstörd. Nu äter jag tacos varje dag, för alla godsaker jag sagt " nej jag är inte hungrig" till tänker jag äta.

2011-10-15 @ 08:11:09
URL: http://samiiies.blogg.se/
Postat av: camilla

Det är inte mkt du har ätit vännen. Går ud ner mkt i vikt?

Ska du flytta?Min farfar gick bort för några år sedan och nu iår gick ju morfar bort så har mormor och farmor kvar. har du alla kvar?Haha jag tröttnar inte på tipspromenader :) de e så skönt att bara gå och prata samtidigt som man hoppas på att vinna något o kunna lite frågor:PJag hade ju alltid kontakt med mina gamla vänner egentligen men vi umgicks inte så ofta och jag var vl inte speciellt rolig att vara med:P de e inte förren nu som jag känner att allt börjar bli som vanligt igen om du förstår? jag och min bästis har börjat skratta och skämta på de sättet vi gjorde innan och jag är så glad för det :D sen har jag fått många nya vänner också som jag är otroligt tacksam för :) alla jag mött via bloggen har betytt otroligt mkt för mig verkligen :)

Har du några planer på att träfaf de via diktsajten igen?:) träffar du hon som du är tajt med ofta?:)Ha de så skoj på operan :D

kraamis

2011-10-15 @ 13:13:09
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Emma

Lider av samma helvete som dig. Kämpa på!

2011-10-15 @ 15:43:10
URL: http://www.writtenbyemma.devote.se
Postat av: Emma

sv: I mer än två år tillbaka..

Själv? Kram

2011-10-15 @ 16:53:41
URL: http://www.writtenbyemma.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0