Sov länge

Har bara varit uppe en timme. Mamma är megasur men jag är för första gången på månader bara överlevbart trött. Behövde de timmarna även om de kommer göra att jag somnar seeeent i natt.

Mamma ringde mimer och jag är en av fyra som tittat på lägenheten jag vill ha, och har högst köpoäng så ja, med lite tur kanske det går vägen.

Mår i övrigt sådär. Så trött på livet som inte riktigt går rätt. Det känns allmänt tungt och svårt att leva. Finner inget riktigt värde med det.
Återkommer.

Kommentarer
Postat av: emma

Min bror spelar i Skövde så dom mötte ett lag i Borås.Jag bor i Mariestad typ. Dudå? :)Okej! Hur gammal är du?Dagen ser ut som följande: plugg och vila. Din då?

Kram

2011-10-17 @ 17:10:14
URL: http://www.writtenbyemma.devote.se
Postat av: Eriiza

Nej, jag tror nog inte att du är korkad.

DBT är krävande, och även om man lär sig allt, så måste man ju också lära sig att använda färdigheterna på riktigt, att lära sig utöva dem. =)

Nej, jag tänker inte gå ned bara för as-enheten, men

det är ju inget friskt beteende jag hade då, så hur kunde de egentligen neka mig vård ? =O

Visst, logiskt sett vet man att rakblad inte hjälper i längden, men i paniken är det ändå det enda sättet att lugna ned sig på..Idag är det inte så bra.. Försöker droga ned mig inför natten, sova mer än 20min i taget.

Och hur är det med dig ?

2011-10-17 @ 17:41:52
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: emma

Jag har spelat fotboll i alla år, dock är det uppehåll för mig nu..Jaså! Jag är 15!Jag orkar knappt med skolan. Kraven är alldeles för höga och för många jobbiga tankar åker omkring i mitt huvud. Men jag får försöka ändå helt enkelt.

Kram!

2011-10-17 @ 18:15:44
URL: http://www.writtenbyemma.devote.se
Postat av: Eriiza

Jo, jag vet, har länge haft "läxor" att träna på hemmaplan, och ja, det tar kraft.

Men framför allt har jag svårt att träna, då jag inte har någon umgängeskrets, eller socialt liv.Nej, jag räknas för "stor" för det, så för att få hjälp måste jag antingen vara minst 15kg mindre, eller minst 25kg större.Jag tänker... bra fråga.. Tänker mest att inte tänka så mycket, och försöka gå och lägga mig snart, måste börja tidigt, tar flera timmar att somna..

2011-10-17 @ 19:24:05
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Jasmine

Svar: Vilka tankar syftar du på?Skönt att du har någon som stöttar dig. Man kan inte göra mycket mer än så.Ta vara på dig.

Kram

2011-10-17 @ 19:34:16
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Emma

Precis så gjorde jag med. Jag fick träna med ett damlag och jag ville helt enkelt bli bäst. Vilken resulterade i att träningen och kraven gick för långt.Ja, fast jag känner ändå att jag vill plugga fullt ut!

Kram

2011-10-17 @ 20:08:06
URL: http://www.writtenbyemma.devote.se
Postat av: Linnéa

Svar: Jo det är sant som du säger, känner igen mig i mycket av dina ord, dina frustatrioner. Ibland undrar jag om vi delar samma huvud.Jo visst är det tidigt, men jag har varit stensäker på det länge. Men det kan säkert ändras, fast jag är säker på att det kommer bli någonting inom vården, men det är ju ett enormt område.Låter väl inte som en härlig dag direkt, men sjukhuset får man väl dras med så länge vi lever såhär. Hur mår du ikväll? Kram

2011-10-17 @ 20:47:13
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Diana

hmm... kanske om nån som man inte vill ska läsa, hittar den? eller om man får elaka kommentarer, men det har jag klarat mig ifrån än så länge tack o lov!

tycker du att det är nån nackdel med det?det kanske det heter, har ingen koll på sånt ^^ men jag kallar henne syster för hon är som en syster :)ja, jag tränar ju en gång i veckan och har som mål att träna 2 gånger innan jul. hoppas det går!jag ska be om att få en dosa så jag kan använda internetbanken och sen ska vi kolla på affärsplan och sånt jobbigt ;/ja, det är en del, men skolan är chill den här veckan iaf. är ju ledig ons, tor och på fredag slutar vi runt tolv.Du kanske borde försöka hitta nån sysselsättning som du kan göra? för att fokusera på annat liksom...dagen i sig har väl varit bra, men hur jag mår vet jag inte riktigt. vill ju inte känna efter heller så.kram <3

2011-10-17 @ 23:13:13
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Loke

Hoppas att du får lägenheten, håller tummarna1 Kram

2011-10-18 @ 10:21:30
URL: http://medestruit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0