Opera

Nu har jag sett den bästa opera jag sett. Har inte sett så många, men de få jag sett tidigare räcker för att bevisa min teori, efter att ha sett Trollflöjten sisådär fem gånger, om att Mozart faktiskt är ett lite lite bättre än resten av alla toppskrivare. Donizetti var utmärkt, fantastiskt bra, men Mozart idag.. Rolig, spännande, tänkvärd, vacker, lite sarkasm som piffar till det och såklart underbara operaartister och fantastisk musik.

mozart

Det tänker jag leva på och ska sova gott i natt och drömma fina drömmar om kvällen ikväll. God natt och tack livet för att du fanns där hos mig ikväll.

Kommentarer
Postat av: Diana

jag blir så glad när du mår bättre, därför borde du göra sånt här oftare! :)sv: nej vi träffas aldrig ju ;o haha

nej, i familjen är det bara pappa som är från egypten, min bror bor typ 1 timme utanför sthlm :)bra att du har saker att göra i veckan så kanske du inte behöver tänka lika mycket?

kram!

2011-10-30 @ 01:29:27
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: camilla

vad roligt att den var så bra:D hoppas du sov gott:)gott med chips:D för mig blev de popcorn o choklad:Dhar aldrig haft hemtenta innan så därför e jag nervös nu:P men de e ju inte hela världen om man misslyckas, man får ju fler chanser på sig att göra om i såfall. jag fsöker se detta som en frösta gre liksom, man vet ju inte alls hur läraren vill att man skriver osv för alla lärare vill ha olika hela tiden så jag försöker ha den inställningen att de gör inte så mkt om jag underkänns även om jag inte vill de såklart:Pkraam

2011-10-30 @ 08:07:06
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Eriiza

Aldrig varit på en opera, men hade velat, det känns så mäktigt !

Halsdukar är underbara, älskar fynda dem på second hand, i affärer kostar de ju typ 200-300 kr - WTF för lite garn!?Är uppväxt med massor av olika djur egentligen, bodde sommardelarna av året på landet, där det knappt fanns el eller rinnande vatten, verkligen landet ! =)

2011-10-30 @ 13:46:28
URL: http://eriiza.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0