Måndag

Så var den nya veckan här. Känner mig inte alltför sugen på den. Som att den inte har alltför stor chans att bli bättre än den förra, även om den förra inte var mycket att minnas. Inte minnas alls vore bäst faktiskt. Så mycket tankar, så mycket att hantera.

Jag och mamma var och mätte lite i lägenheten igår, är verkligen knivigt hur jag vill göra med allt. Och hur jag ska ha råd med allt :S

Idag händer inte mycket, förhoppningsvis blir det hushållsarbete, lite tvätt, lite dammsuga, lite vika kläder. Och ja, annat tråkigt finns det säkert att göra också.

Återkommer.

Kommentarer
Postat av: Loke

Sv: Tror framtiden delvis bestäms av Frejagården, om jag ska gå matprogrammet, då man bor där mån till fre. Men det beror ju delvis på om det finns ngn plats just nu, samt vad de tycker skulle passa mig bäst ( i och med att jag gått i ganska mycket behandling så är de lite fundersamma om vad som skulle kunna funka för mig, eftersom det tydligen inte gått så bra för mig hittills..)

Jag och min mamma stod inte varandra så nära under min uppväxt, var väl när jag var i tjugoårs-åldern som vi började bli närmare varandra. Nu är vi väldigt nära. Hur är din relation med din mamma?

2011-10-24 @ 12:40:22
URL: http://medestruit.blogg.se/
Postat av: emma

SV: Min helg var ganska så slapp (och gud så rastlös jag har varit..) men jag har lyckats återhämta mig lite.

Kramar :)

2011-10-24 @ 17:07:37
URL: http://www.writtenbyemma.devote.se
Postat av: camilla

är lägenheten dyr?:)

ÅÅ men ljusgrön e snyggt :) jag föredrar typ baby rosa haha :) inte de där skrikiga liksom^^



Men då har du två chipspåsar som ska bli uppätna innan veckan är slut eller hur ?:D



Nja följer inga andra sångprogram direkt, gör du? egentligen vet jag inte varför jag följer idol heller för jag tycker inte de e skoj egentligen men de går inget annat bättre på fredagskvällar så det blir det liksom:P fast de e skoj o se hur idolerna klarar utmaningarna också:P



kramis

2011-10-24 @ 17:44:20
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0