Kyckling

Då har jag varit på ät idag igen. Känner mig inte särskilt välkommen där längre. Jag hör nog inte hemma någonstans. Jag är nog inte värd att tillhöra någonting. Eller någon.
Så jag känner mig rätt värdelös. Inte blev det bättre av att inte bli förstådd överhuvudtaget. Känner mig ensammast i världen.

Om 16 timmar får jag nycklarna till lägenheten, det ska bli så skönt att få något eget igen.

Återkommer.


Kommentarer
Postat av: Patricia♡

Men jag har ju inte tränat på hela helgen, du borde berömma mig istället:)Tack Elin, vem vet, en dag kanske jag kan fixa en liten biljett:)

2011-10-31 @ 21:37:13
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Låter ju toppen:) inga byten, sånt gillar jag.Inte fått sms:et:(Vad gör du? kram

2011-10-31 @ 21:47:33
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: camilla

Nu får du snart lägenheten :)

hur ofta är du på ät nu?Nää ingen hemtenta innan:O o de går så segt nu sitter o läser o läser men får inget skrivet typ :/o sen källhänvisning galet:O men som sagt de får bli ett prov, man kan inte göra mer än sitt bästa.Jadu denna vecka är de hemtenta mån-ons, träning imorn kväll:D tors skola o därefter möta en kompis..resten ganska oplanerad haha:) du då?

kraam

2011-10-31 @ 22:13:04
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Diana

du är inte ensam vännen ♥sv: ja, jag tror det är bra att hon är med.. men kanske jobbigt på ett sätt. jo, lite friskare hoppas jag vara!! så jag vågar testa nåt där nere :onej, det har vi inte :P förslag? :) funderar på 'savaannens hjältar' eller 'svensson svensson' ^^kram!

2011-10-31 @ 22:29:26
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

sv: Om jag vågar, definitivt.Sjuka mobiler tycker vi inte om:(Jag har pysslat ett halsband och pimpat en tesil:)kram

2011-10-31 @ 22:34:42
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Klart att du hör hemma någonstans! Det gäller bara att hitta rätt. :)Svar: Ja, visst är distansförhållande en strid mot tid och mot kärleken som ständigt måste hållas vid liv (ibland i överdriven version).Åh, roligt! Göteborgare kanske har sinne för att skriva... Inte vet jag, kan ju bara utgå från mig själv.Jag och R tar det oftast ganska lugnt. Vi hittar på lite saker då och då. Träffar folk, går på bio... Handlar tillsammans, något som är mysigt nog. Att bara få tillbringa kvällarna och nätterna tillsammans betyder så mycket.Önskar dig en bra dag!

Kramar

2011-11-01 @ 09:38:26
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0