Igen

Ikväll är det opera igen!
Ska bli så roligt att få göra något roligt. Behöver leva lite. Det är inte kul att alltid vara mer död än levande. Så ikväll tänker jag leva och må alldeles fint. Sitter här och går igenom kläder i huvudet. Inser att det är värdelöst för jag kommer stå i en halvtimme och slita i garderoberna och ändå ha ångest över vad jag har på mig när jag går in genom dörrarna. Men har för avsikt att må bra, njuta av det fina och det fina. För opera är fint.

Under dagen händer nog inte mycket. Kan man hoppas i alla fall.

Återkommer.

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Svar: Ja jag pendlar ganska mycket i vikt. Hur ligger din?Hoppas helgen blir bra för din del, bättre än veckan iallafall. Ja, det blir möte med mentorn och min behandlare veckan efter lovet.kram!

2011-10-29 @ 14:45:05
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Eriiza

Ja, hittade en tubhalsduk jag lade upp kort på nyss. =)Opera ? Sjunger du, eller skall du på föreställning ?

Djur gör mig glad, främst katter, hundar är jag rädd för, och tycker inte man kan kela med dem på samma sätt.

2011-10-29 @ 16:22:55
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Diana

det är bra, fyll ditt liv med bra saker som du tycker om att göra!sv: kanske vågade du inte riktigt känna efter om det var gott? men bra gjort att du åt det! hoppas det stannade oxå..?de har fixat catering för igår och idag ;)på tisdag är det vägning+självbildsgrupp, måndag träning kanske? sen kanske det blir bio nån dag, tips på film? min bror och hans fru kommer hit på tisdag och är här till nästa söndag så jag ska väl umgås med dem oxå! och juste!!! släktmys på fredag XD hahahahhur ser din vecak ut?kram <32011-10-29 @ 18:56:31
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0