Hungrig

Sitter här och är dödligt hungrig. Dödligt hungrig. Kul va: "dödligt hungrig". Just nu vore det inte så dumt att dö av hunger. En fin död för att vara Elin. En fruktansvärt ful död för resten. Vågar inte gå till köket. Känns för jobbigt. För farligt.

Ska ta mig till en varm filt och kanske sova en stund. Sov katastrof i natt.


Kommentarer
Postat av: Eriiza

Eller hur, men vill man må bättre så är det bara att köra på. =)Exakt, jag menar borde de inte vara tacksamma att någon inser att de har ett problem, och söker hjälp INNAN man är dödligt sjuk ??Ja, det är inte kul, och nu har jag alla myrkrypningar också.

Idag har jag varit hos min kontaktperson, och skall strax ge mig ut i regnet på en promenad.

Och du ? =)

2011-10-18 @ 12:54:50
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Matilda

Var rädd om dig Elin.Nej jag tröttnar faktiskt aldrig på testerna, snarare så fascinerar dem mig. Som att få matematiska bevis på var ens fysik står, och alltid alltid vill jag ha bästa möjliga siffror.

Veckan innebär ju ingen träning, men en helgweekend tillsammans med en av mina bästa vänner för att hälsa på en av våra bästa vänner. Hur är din vecka?

Kramar

2011-10-18 @ 14:08:37
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Patricia♡

http://patriciac.blogg.se/2011/october/utmaningaward-igen.htmlKika in där, har en sådan där utmaning till dig IGEN som jag hoppas att du gör:) <3

2011-10-18 @ 14:10:38
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: emma

sv: jag vet inte.. men nu har jag tankar på att byta till en lite mer lättare linje! Idag på Svenskan brast det ut i gråt och ångest efter att ha fått "sämre" än mina klasskompisar. Ett ständigt jämförande.

Hur är det med dig nu, får du någon hjälp?

Kramar

2011-10-18 @ 17:41:43
URL: http://www.writtenbyemma.devote.se
Postat av: camilla

Vännen jaga hoppas du tog dig och åt något?

jag sov också dålig i natt:/ eller somnade typ 12 o vaknade 4 o somnade kanske efter en timme igen till halv 7 så fick väl hyfsat med sömn ändå xDNja asså vi som bor här träffar jag ju en del :) speciellt vid födelsedagar och liknande. Farmor och mormor träffar jag oftare. men sen min ena kusin tränar friidrott så henner träffar jag ganska ofta ändå :) så man kan nog säga att jag träffar alla ofta men allihopa ses vi mest vid födelsedagar och på julafton:D du då? ska du inte åka med till din mormor förretsen?:)asså promenaden går lite olika:P brukar vara liten del i skogen och lite bland hus och grej svårt o förklara haha^^det är bra att du beslutat dig för att gå upp. hur känns eslutet?Den här kursen håller på till början av november o sen börjar nästa som håller på till januari någongång:Dvad har du gjort idag?

kramar :)

2011-10-18 @ 18:59:13
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: bortavidmolnen

jag hoppas så!

2011-10-18 @ 19:03:46
URL: http://bortavidmolnen.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Mat är inte farligt. <3Svar: Idag har jag varit på praktiken hela dagen, är helt slut nu och har ont i armar och rygg då jag lyft mycket och ansträngt mig en del, har inte blivit så bra på att använda benen när jag lyfter så därför blir det fel.Alltså nu på gymnasiet kan man välja lite inriktingar, t.ex om man vill jobba inom friskvård, akutsjukvård eller om man vill läsa högskoleförberedande så att man får behörighet till sjuksköterskalinjen, så det sistnämnda kommer jag att välja, i tvåan då ja.Vet hur jobbigt det är det där med prover, ett tag kändes det som att de tog prover på mig varanna dag.. Tillslut var ju alla kärl använda..

Kram!

2011-10-18 @ 19:19:33
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Diana

men gumman, du måste äta! har du fått i dig något? du behöver det ♥ du ska inte dö ♥sv: nej, kanske inte... man kanske får sånt mest om man heter kissie ;) hahah

ja, det håller jag faktiskt med om! man känner att men måste skriva varje dag!200m, 400m, och 400m häck :)ja, det är en smidig uppfinning! har det på handelsbanken :)det låter kul! men kom ihåg att äta bra så du orkar med att rasta dem.. du har en hund själv va? :)en del tankar efter självbildsgruppen och så... annars överlever jag

hur har din dag gått?kram ♥

2011-10-18 @ 19:28:43
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Jasmine

Svar: Mitt tempo är alltid högt och det är jag van vid. Men jag är också en person som gärna talar om för folk hur jag mår, oavsett om de lyssnar eller inte. Så ja, jag skulle vilja påstå att det finns personer som ger mig stöd...Kram

2011-10-18 @ 20:09:13
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0