Hm ja.

Nu har dagen gått, och hela kvällen har försvunnit för min del, sovit bort den. Har varit ovanligt trött idag, sov ändå ungefär som vanligt. Lär bli ännu svårare att somna nu än vanligt. Får skylla mig själv, borde satt klockan så jag inte sov så länge. Jaja, det är förbi nu. 

Var som sagt hos Maria, skönt att träffa henne. Hon fyllde år i fredags så jag ska tvinga henne att dricka en flaska vin med mig när båda orkar och har tid. (läs jag orkar och hon har tid :P , visas har ju ett liv till skillnad från mig då XD.

Mår sådär nu när jag varit hemma ett tag, känner mig ensam här. Tjat och frågor jag inte har svar på, eller frågor jag inte vill svara på.

dana

Dana cup med fotbollslaget, 05

Kommentarer
Postat av: Hanna

Tack, jag kan inte hålla med. Känns så dumt när folk försöker säga att det är vatten och att alla diffar i vikt och så.. när det inte är så. Skulle det vara vatte nskulle jag snart vara en vattenballong för jag går inte ner igen. Det är liksom.. tre steg fram och ett halvt tillbaka när det gäller min vikt.

2011-10-03 @ 23:50:58
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det kan ju inte ens vara vatten för som sagt, det försvinner aldrig. Och oavsett vad det består av så går jag ju upp och blir större och större och större och jag vill bara... inte mer. Ändå äter jag. Jag önskar faktiskt att jag lät bli helt. Det är inte värt det. Det är inte värt att se ut såhär.Nej, jag har inte hört något. För en månad sedan fick jag ju hjälp av minna (krossanorexin) där hon tog kontakt med sin gamla samtalskontakt på scä och jag fick kontakta honom, han ringde upp och vi hade ett bra samtal där han sa att remissen var inne, kom i början av augusti och att dom numera skulle ta emot alla eller ha en vårdplanering åtminstone inom en månad. Anledningen till att jag inte hade fått en då sades vara att vårdkoordinatorn var på semester (jag avskyr henne).. det var en månad sedan, jag har inte hört ett ljud någonstans alls ifrån sedan dess. Som vanligt. Bortglömd, bortvald, bortkastad.

2011-10-04 @ 00:01:04
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Diana

hoppas du kan sova inatt <3sv: jag tycker träningen är rolig! eller... umgänget gör det roligt ;)kram!

2011-10-04 @ 00:50:21
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Julia

skönt att få träffa en vän iaf2 veckor har jag.

kram

2011-10-04 @ 06:38:52
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/
Postat av: Josefine

sv: nä vi har alltid rest mkt, min första resa var till USA när jag bara va nån månad :) sen har det lixsom fortsatt, haha! har väl snarare blivit mindre ju äldre man blivit eftersom man inte kan va ledig från skolan osv hur mkt som helst :)jag mår helt okej, lite trött på höst o plugg redan bara.. haha! dudå? kram :)

2011-10-04 @ 09:38:08
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/
Postat av: Patricia♡

Det är alltid jobbigt att komma hem. Det sjuka sitter ju i väggarna, men det gör det ju här där vi bor också. Men det är mysigt också. Krama om mina syskon osv. Men det är kämpigt med det där ljuga och låtsas må bra. Klyvet som vanligt.Vem är du på den där bilden?:)<3

2011-10-04 @ 11:13:00
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Jag trodde att det var du, men jag var inte helt säker:) Du är så fin min vän<3Oj, det var inte lite glas och porslin det där. Hur sjutton kunde hyllorna bara gå sönder?Jag har precis varit ute på en ångest"promenad". Strax ska jag ta tag i disken och sedan i eftermiddag är det tvättid igen. Känns som jag alltid har tvättid, men ändå finns det alltid smutstvätt också. Jag får inte ihop det i hjärnan.Vad gör du älsk?

2011-10-04 @ 12:47:47
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0