Hallå?

Är helt slut. Mår så äckligt dåligt. Jag vet inte vad jag ska göra för att orka finnas. Det är inte kull längre. Fått i mig mat, är så vidrig. Fet och fel. Värdet i livet försvinner allt längre bort och jag är för trött för att ens försöka kämpa emot. Varför, varför ska det vara så förbannat jobbigt att försöka överleva. Ger upp, kapitulerar. Dör. Ja så är det. Jag för långsamt.

Kommentarer
Postat av: Diana

önskar så att du kunde förstå själv hur värdefull du är! <3sv: ja, det var nog välbehövligt faktiskt!haha, alltså jag valde en bild, fixade den i photoshop och kopierade över på overhead. sen lyste jag det på tavlan och målade konturerna med blyerts och sen var det bara att "färglägga" ;)jag, tycker katter är härliga för de har sin egen personlighet på nåt vis ^^ knäppa kan dom oxå vara ibland.... :P ja, jag tycker om hundar :)vad har du gjort idag?

kram <3

2011-10-19 @ 18:59:36
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: emma

sv: Jag har funderat länge på att byta nu, från Samhäll till Handel pga. att jag har alldeles för höga krav och allt är för svårt.ÅH vad arg jag blir! Du, du måste ha hjälp och STÖD! Du ska inte bli sämre än vad du redan är.Idag mår jag kasst. Själv?

Kram

2011-10-19 @ 19:03:23
URL: http://www.writtenbyemma.devote.se
Postat av: Diana

fast det är ganska enkelt ändå ^^ hehehmm, vet inte... båda har personligheter ;)

nej, vill inte ha hund, det tar så mycket tid. katterna sköter sig själva :Phur gick det hos läkaren?

ja, det gick bra :) tror dem tyckte det var kul! det är typ det enda jag har gjort idag.

kram!

2011-10-19 @ 19:37:35
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: emma

Sv: Ja, handel har lättare. Och det behöver jag! (dåliga mig..)Jag önskade jag kunde bota oss båda friska NU!Idag är det sämst. Krångel med byte av linje osv. Hur är det själv?

kram

2011-10-19 @ 19:53:21
URL: http://www.writtenbyemma.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0