Bullbak

Känns sådär att leva idag. Ryggen blir inte bättre, så läkaren får sig nog ett besök av en obstinat liten Elin. Är så trött på dessa vitrockar. Nålarna stör mig inte längre, dom har bott i mina armveck så länge. Väggarna gör mig inte heller så ont som dessa människor i fula kläder som om och om igen sviker. Värst av allt är kanske vad all denna vård gör med mig. Dödar mig lite smått. Lite i taget, och lite till.

Så här blev bullarna. Då jag kom på att jag skulle ta kort på dom hade jag lagt ner alla påsar med bullarna utom en, så ni får bara några :P

bullar

Kommentarer
Postat av: Julia

det tror jag oxå på.

jag har inte vart på botten, aldrig.praktik, sen till kompis på fredag - supa.

sen jobb på söndag.

hur ser din vecka ut ?

kram

2011-10-04 @ 22:14:49
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/
Postat av: Cilla

sv: Jo men precis :)Jo det rullar på alldeles utmärkt för tillfället. Har hunnit gjort mig så gott som hemmastadd och allt i lägenheten är uppackad och fixat så :)

2011-10-04 @ 22:25:39
URL: http://brandehav.blogg.se/
Postat av: Julia

vet inte vart jag är på väg.imon jobbar jag halv 2 till 8, ett kvällspass.

annars 8 till halv 3.

kram

2011-10-04 @ 22:35:01
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/
Postat av: Julia

neej för det är väldigt upp och ner, plus att jag vet att ja kommer aldrig kunna nå bottenjag får nästan göra allt som personalen gör, mata, gå ut och gå, kolla till dem, byta kläder, bädda rent och såna saker typ.ja det har vi verkligen !

kram

2011-10-04 @ 22:48:08
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/
Postat av: Cilla

sv: Jag har sökt jobb som personlig assistent och ska även börja jobba som personlig assistent åt en liten flicka framöver.Jo eller det är både på gott och ont. Man saknar ju sin trygghet där hemma med familjen och så men samtidigt vet jag ju vilken håla det är och att det inte finns nån framtid för mig där så :)

2011-10-04 @ 23:07:59
URL: http://brandehav.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ge upp.. jag vet inte. Jag är för ming inte fin hur jag än ser ut men absolut inte som det är nu.Visst är det så, man är a l l t i d ensam. Alltid bara sig själv. Men vad ska man göra när man inte kan lita på sig själv? Inte kan luta sig mot sig själv? Inte bryr sig om sig själv?Handbollen har dragit igång men det är segt för min del. Var nere på träningen idag, orkade tio minuter sen klarade jag inte av att fokusera. Mådde dåligt redan när jag åkte dit och jag hade inget att ge psykiskt. Mådde apa och kunde inte fokusera om och trycka bort. Då är det illa för jag älskar att träna och när jag inte älskar det så älskar ätstörningen det och när orkeslöshet, ångest, depression går över den motivationen så mår jag inte bra.Hur är det med dig?

2011-10-05 @ 00:20:48
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Julia

inget positivt jag vill och behöver komma till botten.joo det ska bli jätte kul !!kramar

2011-10-05 @ 09:52:19
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/
Postat av: Petra

MAAAWH, dom där bullarna.. dreggel!!!

Har du vågat dig på att smaka dom? Dom ser ruskigt goda ut!Vad händer i bilderna nedan?! Ser ju ut som ni har slåtts med massa tallrikar, haha?Jag har alltid ätit fluoxetin, har aldrig bytat eftersom jag egentligen är emot att ta medicin. Men den har funkat okej så jag har fortsatt med den.Jag vet inte.. Jag vet inte hur jag lyckas. Jag känner mig "halvraddig" jätte ofta men nu kaaanske det slog ut så jag kan bli frisk helt när denna skiten är över :)Kram

2011-10-05 @ 10:35:17
URL: http://barapetriis.blogg.se/
Postat av: Julia

men kommer inte kunna komma till botten då det alltid finns folk som stoppar mig.

kram

2011-10-05 @ 11:27:23
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Vad duktig du är som bakat bullar! Hoppas du åt någon själv<3

2011-10-05 @ 13:36:16
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0