Blubb

Torsdag trots att det känns som fredag. Fredag vore najs om det var. Nu är det inte det och jag mår kasst. Riktigt jävla äckeldåligt. Tappar orken och viljan att vilja. Vill helt enkelt inte mer. Livet är aldrig kul, men det känns som att det aldrig kommer bli det heller, så varför kämpa? Jag är helt enkelt inte värd livet. Jag passar nog bra här bredvid döden som sitter i fåtöljen.

Kommentarer
Postat av: Anji

Gör ont och läsa hur dåligt du mår. Önskar att du får en bra helg iallafall även om det inte är fredag tyvärr. Varför är det så dåligt :(

Vart på gymmet och nu skall jag bara dö i min soffa tills man får sova.

KRAM

2011-10-20 @ 14:42:15
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: camilla

Vet ud vad vännen? alla andra är värda liv eller hur och du är precis lika värd det! :) varför skulel du vara ett undanta?Grattis till lägenheten:D hur känns det?Massa mat? vad räknar du som massa? och det var gott eller hur?:)Jag tycker det räcker :) sen arbetar ju alla i stan så man springer ju på dom rätt som det är :) så jag tcyker jag har bra kontakt med alla :DHur kändes de efter läkaresöken?

kraam

2011-10-20 @ 16:20:54
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: emma

sv: det är inte säkert än att jag får byta, det avgörs imorgon! Eller jag får reda på det då...

Hur har din dag varit?Kramar

2011-10-20 @ 16:59:21
URL: http://www.writtenbyemma.devote.se
Postat av: emma

sv: för rektorn får jag nu byta, men måste prata med yrkesvägledaren också och höra vad hon säger. Jag måste ju plugga in en massa...Varför började den dåligt? berätta!

Min har varit sisådär.

Kramar!

2011-10-20 @ 18:59:16
URL: http://www.writtenbyemma.devote.se
Postat av: Linnéa

Känner igen mig i det du skriver, men vi är värda ett liv båda två..!Svar: Jo visst är det så men ibland orkar jag inte allt. Slutade med att jag inte åt någon glass, några få godisbitar och sedan ett knäckebröd. Nåja.Ja visst är det så, jag jobbar på det där.. Japp jag vill läsa högskolan, så det är bara att jobba ordentligt för fina betyg nu.Hur har du det idag? Kram

2011-10-20 @ 19:06:35
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Linnéa

Svar: Jo det är väl det egentligen, men som du säger, man kan inte alltid orka.Jo klart att det är jobbigt, sjuksköterskayrket är ett tufft jobb, men jag brinner för just det ämnet och tänker kämpa till huvudet blöder om det ska behövas, för det är verkligen min dröm. Jag är väl medveten om att det kan vara väldigt jobbigt, men det får det vara värt. Min syster går utbildningen och tycker det är jättekul, även fast det är jobbigt. Men jag tror man behöver ha ett rejält driv och verkligen brinna för det för att inte fråga sig vad fan man håller på med. Men ibland rinner det över och det blir för jobbigt! Nåja, vi får se, men det är min dröm iallafall!Förstår. Hoppas du vaknar på bättre sida imorgon och att det känns lite lättare att andas då. Kram!

2011-10-20 @ 20:05:19
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Cilla

sv: Oj, är sjukt seg på att svara inser jag nu!Men har du fått något svar om lägenheten eller var den av intresse för dig? :) Badkar skulle jag absolut inte tacka nej till men tyvärr har vi bara dusch i lägenheten. Men en sjö i närheten så får väl bli många sommardopp där istället nästa år :) Jag och min sambo bor i en 2a på 70 kvm :) Kram!

2011-10-20 @ 21:13:56
URL: http://brandehav.blogg.se/
Postat av: emma

sv: ja, samma skola! Men det lutar åt att jag får byta, och det kommer då bli enklare kurser. Vilket är skönt.Åh, dessa jobbiga tankar.

Själv står jag på vågen imorgon. Dax för viktkontroll.. usch.

Kramar

2011-10-20 @ 21:31:28
URL: http://www.writtenbyemma.devote.se
Postat av: Matilda

Gå på opera! Umgås med en fin vän! Åk på en upptäcksfärd! Gör något som får dig att känna den där bubblande glädjen :) du klarar allt!Jag styr mot Göteborg idag för att umgås med fina flickor och ha en riktig tjejhelg.

Kramar

2011-10-21 @ 12:18:22
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Jasmine

Det blir alltid bättre - tro mig. Inställningen är allt! Om det så bara finns några ljusglimtar i vardagen kommer energin åter. Kämpa på och ta vara på dig. <3Svar: Oj, tack. Jag har aldrig tänkt på att jag är speciellt mycket starkare än andra när det gäller det. Jag är helt enkelt en person som sällan ger sig och jag tror på fullaste allvar att det alltid blir bättre. Men som jag skrev; jag har aldrig fallit så långt att jag inte har kunnat ta mig upp på egen hand.Vänner och familj har inte alltid makt över omgivningens regler och moral. De som har möjlighet att påverka tar inte alltid sitt ansvar på allvar. Det är synd att det ska vara så, men det är sanningen.Hoppas att du får en bra helg.

Kramar

2011-10-21 @ 19:54:59
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0