Baaaah

Idag vette fan hur jag mår. Känner mig så borta från allt. Ser inte saker klart och tydligt. Allting känns bara så fel. Det är nog för att jag är fel. För så är det, jag gör inte mycket rätt alls. Är så trött. Vet att jag skrivit det tusen gånger, om inte fler. Men det är sant. Jag orkar inte riktigt med allting. Faller lite smått sådär.

Nej inte kul alls att försöka överleva just nu.

Blir inte så långa inlägg här just nu. Vet inte vad jag ska skriva.

ö

Kommentarer
Postat av: sandra

Jag vill inte äta sex gånger om dagen, och jag vågar det egentligen inte heller, på helgerna tar jag varje chans jag får att "råka glömma" mellis...

Igår kväll, samt idag är jag sjukt trött och hängig, och lite ledsen, eller mycket ledsen.. Låg och funderade igår. Jag är 21 år, jag sitter fast med en ätstörning, vad vill jag göra sen i livet? jag vill resa, jag vill bo utomlands jag vill bli polis, men egentligen vill jag lyckas större, starta eget, men det är jag för dålig för och jag har ingen idé heller :/

Jag vill börja leva nu!

Hur mår du?

kramar

2011-10-05 @ 12:06:14
URL: http://gangstarr.devote.se
Postat av: Julia

jag vet inte , jag flyter bara med - som vanligt typ.

dem vill att jag ska äta.

kram

2011-10-05 @ 12:08:20
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/
Postat av: Cilla

sv: Jo det gör jag, assistent jobbet som jag fått innefattar än så länge bara 4 morgonpass på 1 timme för att hjälpa henne innan hon ska till skolan (6.30-7.30) och 1 måndagkväll i veckan så :)

2011-10-05 @ 14:33:03
URL: http://brandehav.blogg.se/
Postat av: camilla

Vilken söt bild :)åå men de e suveränt :) o nybakta kanelbullar som e så gott :D jag åt en hel påse popcorn o har en påse som väntar på mig haha :D de får bli lite belöning för plugget och viktuppgången hihi :D

TACK :D de känns så underbart att kunna träna med de andra igen :DJa de e svårt de där för jag känner verkligen att jag vill jobba, om jag jämför nu med när jag jobbade i somras så e tempot så mkt lugnare:P jag blri rastlös så fort xD men får se hur jag gör :DJag är nog inte riktigt säker på att jag förstår hur du menar med pyskriatrin? vad är de som skulle gå långsamt? du får gärna förklara för mig igen :)ta hand om dig

kramar

2011-10-05 @ 14:37:01
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: sandra

Jaa det är väll det gissar jag :/ men men.. jag kämpar på året ut varjefall, 2012 ska jag göra vad jag vill, sen om det är att svälta och tokträna eller att äta friskt och träna friskt, det får vi se då..

Man får ha dåliga dagar, men efter regn kommer solsken ibland varjefall, vi får hoppas på det! :)

kramar

2011-10-05 @ 16:26:47
URL: http://gangstarr.devote.se
Postat av: Patricia♡

Bra där:)

Jag är inte ens förtjust i bullar så jag lät hellre bli.Jag har typ bara varit i bilen idag. Är påväg hem nu!

Har du gjort något speciellt idag?

kram<3

2011-10-05 @ 17:08:59
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Cilla

sv: Ne precis, är egentligen ingen morgonmänniska fast tror det främst beror på att jag är uppe på tok försent oftast :P Men tiden passar ändå himla bra eftersom jag oftast har föreläsningar som börjar 9 på morgonen och då kommer jag upp i tid och är pigg och allert på att lyssna i sådär 3-4 timmar :)Och vilken underbart söt bild! Saknar att ha en fyrbent luddig vän bredvid sig :)

2011-10-05 @ 20:10:21
URL: http://brandehav.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jo.. dom försvinner när man är svår. Det är på något vis vårat fel? Jag vet inte. När dom inte vet vad dom ska göra och jag inte kan presentera lösningen så ger dom upp och varje gång någon försvinner så sluter jag mig lite hårdare och blir lite svårare att nå.. och så blir det bara värre.Jo det är väl en del matcher men jag spelar inte, vi är tre målvakter och jag har ännu inte blivit uttagen till match.Det är skit att det inte är bra med dig. Lite halvbra eller ok kunde det väl få vara tycker jag. Men det är väl samma här, inte så bra.

2011-10-05 @ 22:38:55
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Hanna

Mhm, för i hela jävla friden, vi är sköra. Vi är trasiga. Det hjälper inte att gång på gång bli lämnad ensam kvar.Haha oh nej, målvakt är rätt bra ur skadeperspektiv..=p En boll är rund och man kan alltid välja att flytta på sig om man känner för det. Man har rätt bra kontroll över situationen, det är liksom jag och bolljäveln och går man mpt den medvetet gör det inte så ont som många tror. Motspelare däremot, hua, dom går ju inte att förutspå, inte att se vad dom tänker göra och sällan så är det ett alternativ att flytta på sig.. mina skador jag har haft (förutom lite stukade fingrar) har kommit som utespelare.

2011-10-05 @ 23:36:16
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0