Anna Bolena

Har haft det underbart. Vägen dit och inne i entrén baknade ångesten men efter en halvtimme inne i salongen lyckades Anna Bolenas röst gnaga sig in i mitt medvetande och till slut njöt jag av friheten. Fyra timmar av paus från Elin-livet. Det var skönt för det livet gör förbannat ont. Men det livet återkommer imorgon. Ikväll tänker jag återvända till musiken och bara njuta av den. Vad jag älskar opera.

God natt.

Kommentarer
Postat av: camilla

vad kul att den var så bra :)Ja innan hade jag jättebra kontakt med dom :) vi har alltid haft bra kontakt hela släkten :)de e på söndagar promenaden är :D de e alltid på olika ställen så de e lite roligare än att gå samma hela tiden:P men frågorna brukar vara grymt svåra:O brukar kunna typ 1-2 frågor:Pnågra kilo är ganska mkt du :/ på hur många dagar är det?:/ handlar de om att du äter mindre eller rör mer på dig?:/känns det bra att flytta?:) skönt att du ändå bor nära om du skulle flytta.vad härligt de måste knnas att ni fortfarande pratar så ofta även om ni bor långt ifrån varandra :)

haha du får flytta till gbg helt enkeltl xDhur mår du idag?:D

kraam

2011-10-16 @ 09:07:18
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Linnéa

Svar: Begravningar är fruktansvärt. Jag har varit på alldeles för många i mitt liv men denna, min älskade väns begravning, var något utav det värsta jag varit med om.Jag tycker det är jätteroligt på praktiken, jag vill definitivt fortsätta inom vården. Men om det blir just på äldreomsorgen återstår att se, det tror jagi nte dock.Helgen har bestått av tjejkväll, gråt, skratt och lite annat. Din då? Kram!

2011-10-16 @ 11:06:41
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Jasmine

Det är bra att du kan hitta stunder som får dig att komma bort för ett tag. På så sätt får du förhoppningsvis energi att ta dig igenom det som känns svårt. Jag tror på dig.Svar: Åh, då förstår jag. Tack för väldigt utförlig beskrivning av din sjukdom. Det är hemskt, när sånt händer. Själv kommer jag aldrig kunna förstå hur det går till, mer än att det är en destruktiv syn på en själv som går över styr.Ta vara på dig.

Kram

2011-10-16 @ 12:41:27
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0