Tisdag och stugan

Det har varit många bra, men tuffa dagar. Jag älskar människorna jag träffat, samtidigt som känner mig så dålig. Dom har gått framåt, tagit kliv i rätt riktning och skaffat sig ett liv. Det trodde jag att jag också skulle göra. Jag trodde det för sisådär fem år sen. Sen kom gymnasiet, och hoppet om ett riktigt bra liv försvann långsamt för att slutligen vara väldigt nära noll. Men som sagt, två fina flickor har jag delat lägenhet med, och jag hann få träffa två andra fina flickor i söndags. Skönt att se dom båda igen. Och att se Nemo, som är finare än jag minns henne som. Jag har fått i mig godis och yoghurt och idag blev det även middag.

Nu är jag i alla fall i stugan och dricker vin under tiden pappa åker ner med farmor till hennes igen. Hon var med och hämtade mig i Borlänge, det verkade som att hon var glad för att hon fick åka runt och titta lite. Hon kommer ju inte så långt på egen hand. Skönt att se henne glad och positiv, inte alltid det händer. Imorgon bär det av hemåt, ska bli skönt det. Koppla bort världen utanför. Tillbaka hem till mamma och pappa, även om det inte känns så annorlunda, jag känner mig lika hemma här.

Pappa dyker upp snart så jag ska nog leta fram ett vinglas till honom också.

Kommentarer
Postat av: HannaFindus

Åh, jag känner med dig. Den där känslan av att man borde kommit någonstans kan allt lägga sin skugga över en. Jag gick gymnasiet; ett musikgymnasium. Efteråt flyttade alla riktigt långt bort, blev kända eller började jobba. Jag som alltid trott att jag skulle ge ut en bok eller två lagom till studenten kände mig lite misslyckad. Det sägs att alla går igenom en mindre kris efter studenten... så oavsett har man en kris.Men som min pojkvän sa till mig; "du behöver inte ha så bråttom; du har all tid i världen"! Det är faktiskt så. Och mår man väl bättre, flyter allt på. Det låter som om du ändrat inställning lite och är lite mer positiv. Väldigt bra. Vad tycker du om att göra, förresten? Har du någon passion? Om inte är det aldrig för sent att hitta en som ger en kraft att fortsätta!Det låter som om du har det ganska trevligt ändå! Önskar att jag hade en familj att umgås med.

2011-07-06 @ 11:32:03
URL: http://nattstad.se/hannafindus
Postat av: mats

jag läser ibland så du vet. har inte gett upp om dig!

2011-07-06 @ 12:34:09
Postat av: mika

Vad bra att du haft det bra då iaf :)

2011-07-06 @ 20:38:11
URL: http://himmelskt.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0