Sista gången

Nu börjar sommaren på riktigt. Jag blir ensam i fyra veckor. Är inte alls van vid att vara utan psykolog eller läkare så länge. Det har nog inte hänt sedan ettan i gymnasiet. Lite rädd faktiskt, men det är kanske ett sundhetstecken. Eller nej, ett bevis på hur långt jag kommer och hur långt jag inte kommit. Nu är det inte möte förrän i början av augusti. Lite ensamt också. Hon var en av få människor som fortfarande inte får min beundran. Hon är den hon är, hon är klok, sympatiskt men ibland lite köra-över-mentalitet. Det har hjälpt ibland faktiskt. Men vi har känt varandra i två år lite drygt nu. Jädrar vad tiden går fort. Vi kom in på bipolär sjukdom idag. Fick faktiskt bekräftelse på det jag trott är sjukt, stört. Att det inte alls är något "konstigt" utan att det tillhör sjukdomen. Det känns skönt att nu fått förklaring på en del av de saker jag undrat tidigare.

Annars då? Fått i mig en chokladkaka (snoddas, vad man nu kallar den ?) Känns blandat det också. Men det är väl också logiskt. Det var allt för nu.

Kommentarer
Postat av: Diana

lycka till nu över sommaren, jag hejar på dig vännen! och låt det bli ett bevis på hur stark du är och hur mycket du klarar! <3sv: ja, om det går för fort (som det gjorde i julas) får jag en chock istället och klarar inte av tempot. då drar jag mig bara tillbaka istället.ja, fast jag har aldrig tyckt om potatissallad ^^kramisar! <3

2011-07-07 @ 14:36:58
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Ca

Jaa livet är ju inte direkt en dans på rosor med denna sjukdomen. Men det kommer en framtid!!Jag roar mig på dagvården och med resor dit hela dagarna typ haha. Du då? Vad ska du göra i helgen?

Kram

2011-07-07 @ 14:59:36
URL: http://onestepforwardtwostepsback.blogg.se/
Postat av: camilla

Hur känns de inför dessa 4 veckor nu?:)Åå kan tänka mig det:D vilka festivaler har du vart på?

Haha jaa du de kan man ju undra xD men de kommer varje år faktiskt :D har aldrig sett de tidigare men ska bli riktigt skoj nu :D skulle vara bra artister med också typ magnus karlsson, jessica andersson, linda pritchard, thomas dileva, alcazar osv:DÅå då vet jag vilken du menar, fast jag gillar den med cola och lakrits men inte den andra haha:PAsså vad då hyperfart på allt menar du? märker du när det kommer?

Jag mår bra fast e otroligt seg idag efter jobbet, har tagit ett långtbad och känner verkligen inte för att göra någonting:P

Vad har du gjort idag?:D ätit ngt mer gott än snoddas?:D

Kram på dig

2011-07-07 @ 18:41:14
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Hanna

Jag är också ledig nu.. fem veckor till nästa samtal. Det är.. jag vet att jag överlever men jag vet också att jag saknar det. För det gör jag redan när det gått en vecka utan. Även om jag inte får ur mig mycket vettigt oh vi inte kommit någonstans egentligen sen jag började så mår jag förbannat dåligt utan dom.Haha ja, alltså, allt är bättre än den skiten som sony ericsson gör. Mutter!Långa killar är förbannat praktiskt om inte annat=) Och så blir deras tröjor sådär härligt jättestora och mysiga att krypa in i när livet är pest och pina. Ungefär som jag gör med mina landstingsmjukisar som råkade följa med hem efter en psykvistelse. Alldeles för stora, synnerligen urtvättade men utmärta att bygga bo i när livet är jävligt.Nej, nu löprunda. Råkade äta lunch... eller ja, jag åt frukt till frukost och satte sen i mig den enorma mängden av två knäckemackor och två mjuka mackor samt sex kakor, tre godisbitar och några vindruvor sex timmar senare och då slog det slint i huvudet så förutom en dryg timme på gymmet har jag åkt inlines en halvtimme och nu väntar löpning.. försöker desperat undvika rakbladsutvägen men det ser sådär ut på den fronten just nu.KRAM!

2011-07-07 @ 19:57:40
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Twiggy

Jag är bortkommen och förvirrad, men jag finns här och tänker på dej♥

2011-07-08 @ 12:37:14
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Cecilia Sjölund

För er som söker bloggen cissmoll.wordpress.com så har den blivit avstängd av anledningar jag ännu inte fått reda på. Nya bloggen är ceciliasjolund.wordpress.com. Välkommen in!

2011-07-08 @ 14:33:55
URL: http://ceciliasjolund.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0